Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakaret için özür dilerim,Şakayı yuttum kendi adıma ve sizin adınıza bu konu uzamasın adminler güzelce vakit geçirelim devam edelim ortam gerilmesin.

Ne özrü ya? Garip garip konuşma, biri de özel mesaj atmıştı şaka yaptım kusura bakma diye. Bunlara alınacak olsak o şaka olmazdı zaten. Eğlenmenize bakın, problem yok benim açımdan.

Burada bu tip şakalar yapılır ve yapılmaya da muhtemelen devam edilecektir. Rahatsız olduysan tavsiyem takılma bu foruma, sana sataşmak için söylemiyorum çok ciddiyim.

Olabilir insanların rahatsız oldukları yerler falan, girmezsin olur biter. Tartışmaya da gerek yok bence. Sana göre gereksiz bize göre ise eğlenceli bir şakaydı.

yoo dediğin gayet mantıklı. eğer böyle şakalar yapılmaya devam edilecekse takılmanın bir alemi yok. çünkü sinirleniyorum özellikle konu fenerbahçe olunca. bu konuda bir çok kullanıcıdan tepki geldiği için bir daha bu tarz şaka yapılacağını düşünmüyorum ama bir daha böyle bir şaka olursa sana söz veriyorum foruma girmeyeceğim.

cidden şu Teoman Kadıoğlu'nun kastettiği şey Moruinho olabilir mi ?

Başkan niçin böyle bir görüşe sahip üstad? İstikrarsız olduğunu söylemişti sanırım bir programda, sebebi bu mudur? Eğer öyleyse sezon başı kampını kaçırdığını göremiyor mu? Melo gibi adam istenmez mi yahu.. :SS:

Başkan istikrarlı futbolcu istiyor... Geçen gün katıldığı bir programda Melo konuşulurken; sezonun yüzde 75'inde vasat oynayıp yüzde 25'i çok iyi oynayan adam istemiyorum demişti..

Skype kullanmıyorum, herhangi bir iletişim ortamında kimseyle konuşmadım. Planlanan bir şaka değild, Hayri koydu, üstüne devam ettirdik, bu kadar basit.

Bu ortamda durmazsan durma, meraklı değiliz. Siz olmazsanız biz olmazmışız, biz olmazsak siz de olmazsınız. Zaten mantık olarak ben direk anamın karnında alnımda admin yazısıyla çıkmadım. Bir zamanlar buralarda takılırdım, o zaman da eğlenirdik. Sonra admin oldum.

Şaka yapmaya hakkım yokmuş, PİÇİM ya ben anasını satayım, bana yasak şaka yapmak. Siz şakalaşın drogba sol bek diye, layklayın birbirinizi.

adam layk alamıyo diye bozulmuş resmen içim parçalandı

bana mesaj yazdirilmadi ve saka dendi ve siz de bunu YEDINIZ.

peki yönetimin yabancı sınırlamasını kaldırılması konusunda bir baskısı veya bir planı var mı? çünkü görünen o ki gökhan inler ve arda transferleri olmazsa kadro kuramayacağız. nasıl olacak bu iş bir duyumun var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim.

biz bastirmasak da digerleri bastiracak. su an hicbir kulubun musabaka listesine en fazla 6 yabanci alabilecek durumu yok. mecburen ya esnetecekler ya da ayni sekilde birakacaklar. ayrica bu konuyla ilgili tff'yle gorusuyorlar sanirim. basina da yansimisti diye biliyorum.

Ne özrü ya? Garip garip konuşma, biri de özel mesaj atmıştı şaka yaptım kusura bakma diye. Bunlara alınacak olsak o şaka olmazdı zaten. Eğlenmenize bakın, problem yok benim açımdan.

vallahi on numara oldu yalnız.şu sınav stresinde bu şakayı yapan herkese teşekkürler:D

sonra gsc neden antuya malzeme oluyor. iste bu yuzden

Ya Eray kardeş cidden özür diliyorum diyorum garip garip konuşma diyorsun kırmış olabilirim çünkü özür dileyeceklerine dedin diye özür dileyim dedim ne var bunda herşeyin altında birşey aramayın şakaya sinirlendim ilk başta sonra sakinleşince gereksiz tepki verdiğimi farkettim özür diledim garip garip konuşma lafı neden şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt