Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fatih hocaya çok yanlış yapıolar bir daha mumla ararız.

Fatih Hoca' yı küçümsemek veya görmezden gelmek için söylemiyorum.

İsimler geçicidir Galatasaray' da.

Ama sen Fatih Hoca' ya yanlış yapıldığı düşüncesine nasıl kapıldın onu anlamadım

Ben Chedjou ya en cok eziklerin olası emenike transferine karşı sağlam bir defansa sahip olacağımız için seviniyorum:)

sa

[video=youtube;4JkIs37a2JE]https://www.youtube.com/watch?v=4JkIs37a2JE[/video]

Fatih Hoca' yı küçümsemek veya görmezden gelmek için söylemiyorum.

İsimler geçicidir Galatasaray' da.

Ama sen Fatih Hoca' ya yanlış yapıldığı düşüncesine nasıl kapıldın onu anlamadım

emrah sence fatih hoca eleman muhabbetini unuttumu bence unutmadı ve abdürrahim albayrakla ali dürüst gderse bence sıkıcı olur

kadrolarimizi yazmaya devam edelm

muslera

shener ------ chedju ------ samih ----- siqueira

nuri --- melo---- inen

snejder

burac --- drogba​

Kardeşlerim ben uzatmıyorum sadece diyorum ki aile havasında olalım kimse birbirni arkasından vurmasın ressmi sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu diyolar abdürrahim albayrak yemek verio ünal başkan yemekte yok sedat dogan yok adnan öztürk yok sanki gruplaşma var ve abdürrahim albayrak acıklama yapıo yorulmadık baskanımız öyle istedi ondan ben her zaman GALATASARAYa hizmet vermeye hazırım diyo buda beni üzüyo.

Kardeşlerim ben uzatmıyorum sadece diyorum ki aile havasında olalım kimse birbirni arkasından vurmasın ressmi sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu diyolar abdürrahim albayrak yemek verio ünal başkan yemekte yok sedat dogan yok adnan öztürk yok sanki gruplaşma var ve abdürrahim albayrak acıklama yapıo yorulmadık baskanımız öyle istedi ondan ben her zaman GALATASARAYa hizmet vermeye hazırım diyo buda beni üzüyo.

Önemli olan hizmetin kimin verdiği değil, verilip verilmediğidir.

Bu adamlar için dünyanın sonu değil hiç bir şekilde.

Kötü bir intibaa ile de ayrılmıyorlar.

Eleman olayına gelince Ünal Aysal Avrupalı bir insandır, son derece profesyoneldir ve konuşmaları Avrupa'da yaşayan insanlar gibidir.

Bilmiyorum hiç başka ülkeden insanlar ile konuşma,arkadaş olma fırsatı buldun mu ama;

Burada gelir arkadaşın derki; Dünya ahiret bacım olsun yenge güzelmiş

Başka ülkeden insan der; Fıstık gibi eşin varmış vs.

Sözlere değil, ikisinin arasında ki icraatlere bakacaksın, Galatasaray' a verdiklerine, vereceklerine bakacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt