Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler özet geçebilecek bir babayiğit arıyorum

Kardeşlerim ben uzatmıyorum sadece diyorum ki aile havasında olalım kimse birbirni arkasından vurmasın ressmi sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu diyolar abdürrahim albayrak yemek verio ünal başkan yemekte yok sedat dogan yok adnan öztürk yok sanki gruplaşma var ve abdürrahim albayrak acıklama yapıo yorulmadık baskanımız öyle istedi ondan ben her zaman GALATASARAYa hizmet vermeye hazırım diyo buda beni üzüyo.

ressmi sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu diyolar

sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu diyolar

sitede bagzı yönetcelerimz yoruldu

sitede bagzı yönetcelerimz

bagzı yönetcelerimz

ಠ_ಠ

Arkadaşlar bende bu Cortes'e taktım kafayı[video=youtube;XfNPXV1F_J4]https://www.youtube.com/watch?v=XfNPXV1F_J4[/video]

Skype kullanmıyorum, herhangi bir iletişim ortamında kimseyle konuşmadım. Planlanan bir şaka değildi, Hayri koydu, üstüne devam ettirdik, bu kadar basit.

Bu ortamda durmazsan durma, meraklı değiliz. Siz olmazsanız biz olmazmışız, biz olmazsak siz de olmazsınız. Zaten mantık olarak ben direk anamın karnında alnımda admin yazısıyla çıkmadım. Bir zamanlar buralarda takılırdım, o zaman da eğlenirdik. Sonra admin oldum.

Şaka yapmaya hakkım yokmuş, PİÇİM ya ben anasını satayım, bana yasak şaka yapmak. Siz şakalaşın drogba sol bek diye, layklayın birbirinizi.

adminlere küfür serbest mi morukcum ?

Beyler Allaha emanet olun hayırlı geceler.:wave:

Şu Valencia'lı solbekten ziyade Tino Costa ile ilgilendiğimiz söyleniyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt