Nihat Berk
Parçalı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 2.791
- 106
- 1.023
Cevap: Transfer Nöbeti
Burakı satıp Ardayımı alsak acaba
Burakı satıp Ardayımı alsak acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videodan mı karar vereceğiz oyuncuya? Ben hiç izlemedim ama videolara da inanmam. Biri çıkar bir Çağlar videosu hazırlar, hepimiz süper solbek zannederiz. Sneijder de Varane'i maymun etmişti mesela, koyarız videoya onu da izlersin sonra Varane geliyor deseler istemeyecek misin?
Seni zorlasalar validene düz giden insanların tuttuğu takıma gider misin?
bahsettigin haberi biliyorum guardian'in haberde oyle bir sey yazmiyor
yav arkadaşlar bu methıue olayı nedir ben hiç izlemedim adam hakkındaki yorumlar çok keskin kimisi en iyi solbeklerden derken kimisi h baltayla kıyaslıyor oldum olası uzun boylu bekler i sevmem çok hantal oluyor h balta riera gibi.:ayatollah:
6 macta 12 gol ligde 50 tane gol yediriyosa cerceve belli. videolarda kriz anlarindaki hamlelerini gormek mumkun bizim semih iyi gozuktu gozume.
Dün bir arkadaşım twit attı ; 7 yıldır Fransadayım Türkiye böyle bir stoper görmedi dedi Şedju için...Baya heyecanlandım![]()
Dün bir arkadaşım twit attı ; 7 yıldır Fransadayım Türkiye böyle bir stoper görmedi dedi Şedju için...Baya heyecanlandım![]()
.Aynı tweet'i o atmıştı çünkü.Dün bir arkadaşım twit attı ; 7 yıldır Fransadayım Türkiye böyle bir stoper görmedi dedi Şedju için...Baya heyecanlandım![]()
Lukaku+20 milyon sterlin diyolar,inanılmaz bi teklif
ya Jérémy Mathieu izledim bu adamı adam 29 yaşında 1.90 gözünüzü seveyim artık böyle transfer yapmasınlar
Oturup Lille maçlarını izlediysen haklısın derim, benim oyuncu hakkında bilgim yok. Ama videoyla oyuncu değerlendirmek çok saçma, geçelim bu işleri. Bu adam Fransa liginin en pahalı savunma oyuncularından biri, Silva'dan sonraki en iyi ikinci adam deniyor. Ujfalusi kadar oynasa yeter.
Oturup Lille maçlarını izlediysen haklısın derim, benim oyuncu hakkında bilgim yok. Ama videoyla oyuncu değerlendirmek çok saçma, geçelim bu işleri. Bu adam Fransa liginin en pahalı savunma oyuncularından biri, Silva'dan sonraki en iyi ikinci adam deniyor. Ujfalusi kadar oynasa yeter.
ya Jérémy Mathieu izledim bu adamı adam 29 yaşında 1.90 gözünüzü seveyim artık böyle transfer yapmasınlar