Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Videodan mı karar vereceğiz oyuncuya? Ben hiç izlemedim ama videolara da inanmam. Biri çıkar bir Çağlar videosu hazırlar, hepimiz süper solbek zannederiz. Sneijder de Varane'i maymun etmişti mesela, koyarız videoya onu da izlersin sonra Varane geliyor deseler istemeyecek misin?

6 macta 12 gol ligde 50 tane gol yediriyosa cerceve belli. videolarda kriz anlarindaki hamlelerini gormek mumkun bizim semih iyi gozuktu gozume.

bahsettigin haberi biliyorum guardian'in haberde oyle bir sey yazmiyor

Anlamıyorlar dostum , haberin konusunda altını çizerek kelimelerin Türkçe'lerine kadar açıkladım ama benim mesajımın hemen altında bile inanılmaz teklif , hemen gönderilsin diyenler vardı. Konu şimdi de açıksa eminim ısrarla yazmaya devam edenler hala vardır :o

yav arkadaşlar bu methıue olayı nedir ben hiç izlemedim adam hakkındaki yorumlar çok keskin kimisi en iyi solbeklerden derken kimisi h baltayla kıyaslıyor oldum olası uzun boylu bekler i sevmem çok hantal oluyor h balta riera gibi.:ayatollah:

Dün bir arkadaşım twit attı ; 7 yıldır Fransadayım Türkiye böyle bir stoper görmedi dedi Şedju için...Baya heyecanlandım :)

ya Jérémy Mathieu izledim bu adamı adam 29 yaşında 1.90 gözünüzü seveyim artık böyle transfer yapmasınlar
yav arkadaşlar bu methıue olayı nedir ben hiç izlemedim adam hakkındaki yorumlar çok keskin kimisi en iyi solbeklerden derken kimisi h baltayla kıyaslıyor oldum olası uzun boylu bekler i sevmem çok hantal oluyor h balta riera gibi.:ayatollah:

Sejdu iyi bir stoper oldugunu diye duydum ben gecen gün. Bence gelsin, Ujfalusi :( gitsin

6 macta 12 gol ligde 50 tane gol yediriyosa cerceve belli. videolarda kriz anlarindaki hamlelerini gormek mumkun bizim semih iyi gozuktu gozume.

Oturup Lille maçlarını izlediysen haklısın derim, benim oyuncu hakkında bilgim yok. Ama videoyla oyuncu değerlendirmek çok saçma, geçelim bu işleri. Bu adam Fransa liginin en pahalı savunma oyuncularından biri, Silva'dan sonraki en iyi ikinci adam deniyor. Ujfalusi kadar oynasa yeter.

Oturup Lille maçlarını izlediysen haklısın derim, benim oyuncu hakkında bilgim yok. Ama videoyla oyuncu değerlendirmek çok saçma, geçelim bu işleri. Bu adam Fransa liginin en pahalı savunma oyuncularından biri, Silva'dan sonraki en iyi ikinci adam deniyor. Ujfalusi kadar oynasa yeter.

Açıkçası Rami daha iyi tercih olurdu bizim için.Veyahut Mexes ama Chedjou tarzı stoperlerde iyi iş yapabilir.Tek sıkıntı süratli olmadığı için yanında oynayacak oyuncunun bu özellikte olması önem kazanıyor. Semih ile birbirlerini tamamlayamazlarsa sorun olabilir.

abicim chedjou yerine phil jagielka gibi ustad getirmek varken yanlis transfer gibi gozukuyor sadece. fikir bu

Fatih Terim, Alper'i aramış, yine de gelmemiş Alper ...

Es-Es’te Boffin, Dede, Akaminko, Tello, Nuhiu, Kamara, Necati Ateş ve Mehmet Güven alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurdu.

ya beyler bu milliyet konusunda bilgisi olanı var mı iyice kıllandım bu heriflerden kimindir,aziz ile ilişkileri nasıldır bilen varsa söylerse sevinirim :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt