Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mehmet helvacı adam gibi adamdır. O gün adnan polat a o muhalif duruşu sergilemeseydi belkide hala başımızda adnan polat olacaktı.

Galatasaray demokrasi takımıdır. En iyi gününde bile bir muhalif ses çıkar. Fenerbahçe ve beşiktaşta bu olmadığından dolayı demirören ve yıldırım gibiler çiftliğe çevirmişlerdir kulüplerini.

Buna üzülceğine bence bunla gurur duy:yenieek:

adam gibi adam dedigin adam klubu 4 defa mahkemeye verdi ....o adamsa ondan iyi fenerliler var

Chedjou - Mathieu - Melo 3 lüsü olursa süper olur. Sonra iş genç yerlilere ve "çilek" kanat oyuncusuna kalır.

Muslera

Hamit - Semih - Chedjou - Mathieu

Capoue

Selçuk - Jem Karacan

Sneijder

Burak - Drogba​

Beyler bilmediğimden soruyorum.

Bu Gökhan İnler in Melo dan fazlası ne? Çünkü Melo gayet de 6 milyona alınabiliyorken hepiniz İnler için en az 10 milyon bonservis biçiyosunuz.

İnler Melo dan daha mı iyi oyuncu bu kadar ?

arda ile amrabat gibi düşün derim. yetenek ikisindede var. özellikler biraz farklı olabilir.

ikiside nerdeyse aynı fiyat gözüksede. avrupa piyasındada olan oyuncunun yeteneklerine değil sadece- istikrarına bakılıp fiyatlar yazılır..

q7 misal, istikrarlı biri olsa 15 den aşağı etmez..

:) Yok zaten yerli olması bizim açımızdan çok önemli bi mevzu onu biliyorum da.

Demek istediğim, sonuçta bonservisini kulübü belirliyo. Yani Juventus Melo'ya 6 milyon bonservis belirlemişken Napoli neden Gökhan a 13-15 bonservis bedeli biçsin.

Gökhan Napoli için bu kadar önemli bi oyuncu mu ki?

o zaman boşuna kimse kadrolarında Arda Turan'ı yazmasın renktaş gelmez Türkiye'ye asla :D

simone bırakırsa başkan niyetli idi..

seçim varken transfer beklmeyin büüyk maliyetli..

chedjou-melo dışında adım atılmaz..

siz başkan seçilir diyorsunuzda.

aldığı 2998 oyun en az 1000 oy adnan öztürk-ali dürüst sayesindedir. bunuda unutmayınn...

kendi fikrimi söleyeyim MELO ' yu ÇOK SEVMEMLE BERABER son sezonda ki istikrarsız görüntüsü ve aşırı pas hatalarından ötürü soğuk bakıyorum...

bana göre Melo sadece son 8 hafta üst düzey oynamıştır geri kalan haftalar ise tek tük yani istikrar denen bişey yok..

Ayrııca bana göre Melo direk tribünlere oynuyor ve göz boyuyor bu tarz oyuncu istemiyorum artık Selçuk gibi görevini yapsın yeter baştacıdır...

bununla birlikte ikiside aynı yaşta ve yabncı olsa da ben gene Gökhan'ı tercih ederdim...kişisel görüşüm saygı duyarsanız sevinirim bence her yönüyle Gökhan > Melo

Tercih meselesi tabii ki saygı duymak lazım herkes aynı şeyi düşünse forumun ne mantığı olurdu ki sonuçta..

Demek istediğim, sonuçta bonservisini kulübü belirliyo. Yani Juventus Melo'ya 6 milyon bonservis belirlemişken Napoli neden Gökhan a 13-15 bonservis bedeli biçsin.

Aslında Juve Meloyu 24 milyon euroya gibi bi fiyata aldı 6 istiyor

Napoli İnler'i 17 gibi bi rakama aldı. İnlerinde 5 6 gibi bişey etmesi lazım ama Melo tutunamadı Juve'de İnler tutundu onun için 13 14 istiyolardır

istikrar kardeşşş...

ederi var bir işin...

bir şeyi ucuz veya pahalı diye bakmaya gerek yok. o ismin ne kadar istikrarlı olduğuna bakıyor avrupalı..

Beyler Muslera'nın satılmasına ben de karşıyım ama, 20-25mn€ gibi bir rakama satıp 6-7 gibi de Onur veya Tolga'yı alsak kontenjan açısından rahatlarız. Çünkü diğer mevkilerden bir türlü vazgeçemiyoruz. Eboue belki Hamit ile değişir. Onun dışında Semih var stoper olarak. Selçuk'umuz fix oynar. İleride de 1 Türk bulunsa (Burak veya yeni gelecek birisi olabilir) geriye vazgeçilebilecek en iyi mevki kaleci gibi duruyor çünkü alternatifine daha çok güvenebiliyoruz ve maliyeti yüksek olmaz. Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt