Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendi fikrimi söleyeyim MELO ' yu ÇOK SEVMEMLE BERABER son sezonda ki istikrarsız görüntüsü ve aşırı pas hatalarından ötürü soğuk bakıyorum...

bana göre Melo sadece son 8 hafta üst düzey oynamıştır geri kalan haftalar ise tek tük yani istikrar denen bişey yok..

Ayrııca bana göre Melo direk tribünlere oynuyor ve göz boyuyor bu tarz oyuncu istemiyorum artık Selçuk gibi görevini yapsın yeter baştacıdır...

Melo nasıl iki sezondur istikrarsız onu anlamadım geçen sezon kaç maç yapmış ve takımın belkide en istikrarlı oyuncusuydu sadece disiplin konusunda problem yaşadı herkes gelsin diyordu zaten.Bu sezon geç geldiği sorun yaşadı fiziksel açıdan fit olduğu zaman mental açıdan da fit olduğunu gördük gayet istkrarlı eğer alacaksak kampa yetişmeli.Melo'yu almamak o bölgeye riskli bir transfer gerektirir ki bu riskte alınabilir ama önemli olan kampta olması.

bir kere ardada parasal her sorunu aşsak bile adamın askerlik problemi var.ona özel yasa çıkartırmadan bu konuyu çözemeyiz.o yüzden arda bu sene her türlü hayal

o habere bakma sen....esi ispanyada yapamaz tum isleri burda cunki...devre arasında cimboma donerse sasırmayın Arda anadolu cocugu esi tr de kendisi avrupada olmaz ...BUNU UNUTMAYIN...

Her cıkan haberde sadece klupleri dikkate almayın biraz kisilik karakter analizide yapmanızıda tavsiye ederim

kardeş sen biraz bugun sinirlisin gibi.

yaklaşık 10 yorumunuda okudum, biraz agresif tavırların var...

bir durum mu var? birileri ilemi tartıştın yoksa forumda???

defansta 3 zenci süpr dostum,Eboue-DANY-cHEDJOU:yenieek:

Arda turkiyeye donmez diyene siz benden selam soyleyin....O nedemek istedigimi anlar :ayatollah:

Beyler Muslera'nın satılmasına ben de karşıyım ama, 20-25mn€ gibi bir rakama satıp 6-7 gibi de Onur veya Tolga'yı alsak kontenjan açısından rahatlarız. Çünkü diğer mevkilerden bir türlü vazgeçemiyoruz. Eboue belki Hamit ile değişir. Onun dışında Semih var stoper olarak. Selçuk'umuz fix oynar. İleride de 1 Türk bulunsa (Burak veya yeni gelecek birisi olabilir) geriye vazgeçilebilecek en iyi mevki kaleci gibi duruyor çünkü alternatifine daha çok güvenebiliyoruz ve maliyeti yüksek olmaz. Ne dersiniz?

Ben Muslera 'nın satılmasına karşı değilim 30 milyon euro veren varsa direk verelim.

Türkiyede kaleci yetişiyor, orta saha yetişiyor önemli olan sıkıntılı yerlere transfer yapmak sol bek yok hiç Tr'de Sağ veya Sol Açık yok oralara yabancı oyuncu almak lazım, Ebouede gitse olur 5 6 veren varsa Şener gelsin

o habere bakma sen....esi ispanyada yapamaz tum isleri burda cunki...devre arasında cimboma donerse sasırmayın Arda anadolu cocugu esi tr de kendisi avrupada olmaz ...BUNU UNUTMAYIN...

Her cıkan haberde sadece klupleri dikkate almayın biraz kisilik karakter analizide yapmanızıda tavsiye ederim

Bize bambaşka bir perspektiften bakmayı öğrettiğin için çok teşekkürler. Artık olaylara başka gözle bakıyoruz.

Melo nasıl iki sezondur istikrarsız onu anlamadım geçen sezon kaç maç yapmış ve takımın belkide en istikrarlı oyuncusuydu sadece disiplin konusunda problem yaşadı herkes gelsin diyordu zaten.Bu sezon geç geldiği sorun yaşadı fiziksel açıdan fit olduğu zaman mental açıdan da fit olduğunu gördük gayet istkrarlı eğer alacaksak kampa yetişmeli.Melo'yu almamak o bölgeye riskli bir transfer gerektirir ki bu riskte alınabilir ama önemli olan kampta olması.

melo istikrarlı diyemez kimse, oynadığı maç ve performansı ile orantısı bana göre yeterli değildi..

melo yu almamak için onun kadar en az iyisini almak gerekli.

zaten şu sorun açık ve net görülüyroki defans oyuncuları ve ön libero mevkiinde transfer çalışmları var..

Paraya kıyarsak Gökhan'ı alabiliriz belki. Ancak oyun sistemini değiştirmek istiyorsak 6 yabancı sınırı oldukça hiç bir yerli oyuncuyu satmamamız gerekiyor.

Nedense defans + kalede 4 yabancı kullandığımızı sık sık unutuyoruz. Melo kalsın diyoruz. Muslera kalsın diyoruz. Eboue kalsın diyoruz. Stoper yabancı, Sol beke yabancı etti mi sana 5 yabancı.

Hadi Burak'ı da sattın diyelim. Elinde daha Sneijder ve Drogba var. Hadi şimdi doldur bakalım şu kadroyu nasıl dolduracaksan.

----------Muslera------------

Eboue-Semih-Chedjou-Mathieu

-------Selçuk-Melo----------

xxxxx-------xxxx--------xxxxx

------------xxxxx------------

Arda turkiyeye donmez diyene siz benden selam soyleyin....O nedemek istedigimi anlar :ayatollah:

ben '' o zaman boşuna kimse kadrolarında Arda Turan'ı yazmasın renktaş gelmez Türkiye'ye asla :D '' bunu yazmıştım sen banamı söyledin o sözü dostum?

Haberin o bölümü için eklememiştim zaten, üstteki mesajı okursan Atletico'nun borcunun bitip bitmediğine dair bir soru sormuştu arkadaş onunla alakalı olarak yazdım.

kluplermis....kluplerin dedigi olsa zamanında pesinde cok kostugumuz oliveira,pires,manice , daha niceleri bunlar anlastıgımız ama kluplerle anlasamadıgımız oyuncular...

Atletico madrid istedigi kadar otup dursun orda vermeyiz arda donmez diye....Arda isterse varya o atleticoyu...!!!!!! ( neyse demeye ahlakım musait deil )

riera yı yollam tam bir aptallık adam en iyilerdendi kaldıki mevkisi değil... özellikle topu şişirmeden ayağa oynarak çıkması takımı çok rahatlatıyor SATILMAMALI

Haberin o bölümü için eklememiştim zaten, üstteki mesajı okursan Atletico'nun borcunun bitip bitmediğine dair bir soru sormuştu arkadaş onunla alakalı olarak yazdım.

yazan dorduncu besinci el.....10 gun once 9 milyon borcu var ardayı verin kapatalım demistik...FENER medyasını alıp alıp tasıma bence buraya

Paraya kıyarsak Gökhan'ı alabiliriz belki. Ancak oyun sistemini değiştirmek istiyorsak 6 yabancı sınırı oldukça hiç bir yerli oyuncuyu satmamamız gerekiyor.

Nedense defans + kalede 4 yabancı kullandığımızı sık sık unutuyoruz. Melo kalsın diyoruz. Muslera kalsın diyoruz. Eboue kalsın diyoruz. Stoper yabancı, Sol beke yabancı etti mi sana 5 yabancı.

Hadi Burak'ı da sattın diyelim. Elinde daha Sneijder ve Drogba var. Hadi şimdi doldur bakalım şu kadroyu nasıl dolduracaksan.

----------Muslera------------

Eboue-Semih-Chedjou-Mathieu

-------Selçuk-Melo----------

xxxxx-------xxxx--------xxxxx

------------xxxxx------------

Yabancı kontenjanının yolunu açmanın yöntemi belli.

Danny ve Ujfa gönderilip Serdar Aziz, Ömer Toprak, Serdar Taşçıı gibi yerli stoper alınır. Stoper mevkisinde Chedju + Semih, Gökhan ve bu stoperlerden biri olur. 1 yabancıyla burayı kurtarmış oluruz.

Bu şekilde orta sahada 1 yabancı daha oynatma fırsatı ortaya çıkar.

Ancak biz hala UMUT BULUT'un bonservisini alamadık.. Alperin gelmemesi fazla önemli değil ama Umut elden kaçarsa takım dağılır. Demedi demeyin.

Beyler Muslera'nın satılmasına ben de karşıyım ama, 20-25mn€ gibi bir rakama satıp 6-7 gibi de Onur veya Tolga'yı alsak kontenjan açısından rahatlarız. Çünkü diğer mevkilerden bir türlü vazgeçemiyoruz. Eboue belki Hamit ile değişir. Onun dışında Semih var stoper olarak. Selçuk'umuz fix oynar. İleride de 1 Türk bulunsa (Burak veya yeni gelecek birisi olabilir) geriye vazgeçilebilecek en iyi mevki kaleci gibi duruyor çünkü alternatifine daha çok güvenebiliyoruz ve maliyeti yüksek olmaz. Ne dersiniz?

Renktaş bide Cezalısı var saaktlığı var bunlardan birilerinin başına bunlar gelir Allah Korusun yedeklerde sağlam olmalı ben katılıyorum sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt