Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Böyle yoruma katılırım ama yaşı görüp yorum yazanlara katılmıyorum.Benden yaşça çok büyük olup da yanlış yorum yapan çok kişi gördüm hayatımda.

Fatih Terim'i getiren Ali Dürüst,Burak'ı getiren Abdürrahim Albayrak,golleriyle bir sürü maç alan Burak Yılmaz.Başkan 3'ünü de göndermenin peşinde.Doğru mu yanlış mı?

Renktaş yaşla alakası yok bence sana yapılan yorumların en azından çoğunun yoktur çünkü çok sert ifade kullanmışsın takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan bu kadroyu kuran başkan hakkında yani biz kendi başkanımıza saygı duymazsak başkası hiç duymaz. Tabi ki eleştirelim ama daha doğru kelimeler seçerek bize yakışacak şekilde eleştirelim :yenieek:

fatih hoca burağa bu sene daha çok koşacan demedi mi?nasıl planlama yapıyo bunlar ya.burağı yalanlasınlar,chedjouyu da açıklasınlar artık.sıktı.

Bok var demi bok var herşeyi iyi giderken ayağımıza kurşunu hep biz sıkıyoruz 15 nedir Fiorentina nedir yahu 12 kalacak bize yerli gidecek.Önce seçim saçmalığı çıktı şimdide bu yarın birgün Selçuku Muslerayıda satarlar yazık.

degerini bulan malı hemen satarım diyen bırısı aklıma geldı:)

Böyle yoruma katılırım ama yaşı görüp yorum yazanlara katılmıyorum.Benden yaşça çok büyük olup da yanlış yorum yapan çok kişi gördüm hayatımda.

Fatih Terim'i getiren Ali Dürüst,Burak'ı getiren Abdürrahim Albayrak,golleriyle bir sürü maç alan Burak Yılmaz.Başkan 3'ünü de göndermenin peşinde.Doğru mu yanlış mı?

Şimdi olmadı işte. Başkan'ın amacı kulübü batırmak mı sence? Adam başta söyledi, ederini bulan satılır diye. Burak için 20+ normal bir fiyattır ve satılabilir bana göre. O dediğin yöneticiler de eğer Başkan'ın oluşturmaya çalıştığı yapıya aykırı davranıyorlarsa kimi getirirse getirsin değiştirebilir. Transfer zor iş değil para olduktan sonra.

Nuri şahin'in bonservisi kimde bilen var mı?. Çok beğenmesem de orta sahaya alternetif olur.

Ayrıca Mesut Özil Madridde fazla sevilmiyor... Mesela Mesut da gündeme gelebilir.

Burak Yılmaz satılırsa bunun boşluğu Arda veya Mesut ile doldurulur.

Mesut :)

Adam 5 milyon Euro az geldi diye iyileştirme için kulübüyle görüşmeye gitti,o kariyerle bize gelecek;biraz rüya gibi oldu.

Arda olabilir ama daha Mesut gibi oyuncuların gençlik zamanında bize gelmesi için daha yolumuz var.Bu kulup yapılanmasıyla gidersek ileride bunları da görürüz,borç giderek eriyor.Bakalım.

burak 25e gitsin, 5i trabzona verilir kaldı 20.

yerine o kalitede yerli alamazsın, yabancı almaya kalksan en az 15, tuttu diyelim bu aldığımız. takımda kaldı 3 yerli. 5e tamamlamak için gidip inleri alalım 10a, etti 25. bunların üzerine 5. yerli olarak hakan baltanın sol bekte oynamasının verdiği zarar.

şimdi düşünen bakalım burakı 25 milyona satmak karlı mı değil mi? burakın ederi 100 milyon eurodur net olarak. adamın yerini doldurana kadar harcayacağımız paraları neden saymayız anlamam.

amk ya fatih terim ve ünal aysaldan çok inanan taraftarlarımız var, yazıklar olsun :mad:

Renktaş yaşla alakası yok bence sana yapılan yorumların en azından çoğunun yoktur çünkü çok sert ifade kullanmışsın takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan bu kadroyu kuran başkan hakkında yani biz kendi başkanımıza saygı duymazsak başkası hiç duymaz. Tabi ki eleştirelim ama daha doğru kelimeler seçerek bize yakışacak şekilde eleştirelim :yenieek:

Bu kadroyu başkanın kurduğunu hiç sanmıyorum.Onun amacı yabancı birini getirmekti.Ali Dürüst'ün ısrarıyla hoca geldi.Yabancı birini alsaydık eğer fener 2 sene alırdı kupayı.Bu arada kullandığım kelime hoş olmamış kabul ediyorum.

Amk gazetesini de sahibini de ayrı ayrı göZlerinden öpeyim..Yönetime cephe mi alıyorlar nedir ısmarlama haber gibi..Burak- Fio komik sadece..

daha halen arda chelse ye gider diyen var alaahim rabbim :42:

amk ya fatih terim ve ünal aysaldan çok inanan taraftarlarımız var, yazıklar olsun :mad:

Arda da gitmicekti güya işte böyle pat diye gitmişti oda Hoca demedi mi satmıcam bütün oyun planlarımı onun üstüne koydum diye oda 12 ye Atleticoya gitti.Amk genelde çok az sallama haber yapıyor büyük ihtimal doğrudur.

Bu habere inanmak istemiyorum. 15 Milyon Euro nedir lan? %25 Trabzon´a. 10 Milyon icin mi satiyoruz Burak´i?

Biz bu filmi 3 sene evvel görmüstük. Adnan Polat Volume 2. Dogruysa eger, ki inanmak istemiyorum, Baskan istifa edebilir.

Kimse kusura bakmasin valla. Kim ne diyorsa da desin

yönetim istifa

Renktaş daha Burak gittimi gitmedi ki Ünal Aysal ben ticaret adamıyım değerini bulursa satarım diyor ki satmalı da zaten

Ali Dürüst ya da A.Albayrak gidebilir ki daha gidecekleride belli değil önemli olan yerlerine kim geleceği belki de çok büyük isimleri listesine alacak

Herseyin altında bi neden aramaya gerek o zamanın şartları onu gerektirmiştir bu zamanın şartları bunu gerektirmiştir.

Biz bu konuların dışındayız kapalı kapılar ardında neler olduğunu kimse bilmiyor ama gerçek olan bişey var oda külüp iyiye gidiyor Ünal Aysal dışında kimse bu kadar kısa sürede bu kadar borç ve temlik eritemezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt