Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
Cevap: Transfer Nöbeti
haberin altında imza yok, sakin olalım.
haberin altında imza yok, sakin olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle yoruma katılırım ama yaşı görüp yorum yazanlara katılmıyorum.Benden yaşça çok büyük olup da yanlış yorum yapan çok kişi gördüm hayatımda.
Fatih Terim'i getiren Ali Dürüst,Burak'ı getiren Abdürrahim Albayrak,golleriyle bir sürü maç alan Burak Yılmaz.Başkan 3'ünü de göndermenin peşinde.Doğru mu yanlış mı?
Böyle yoruma katılırım ama yaşı görüp yorum yazanlara katılmıyorum.Benden yaşça çok büyük olup da yanlış yorum yapan çok kişi gördüm hayatımda.
Fatih Terim'i getiren Ali Dürüst,Burak'ı getiren Abdürrahim Albayrak,golleriyle bir sürü maç alan Burak Yılmaz.Başkan 3'ünü de göndermenin peşinde.Doğru mu yanlış mı?
11'e kimi alacaksın ki ?
Herşeyi geçtim Türk adam ya.
Nuri şahin'in bonservisi kimde bilen var mı?. Çok beğenmesem de orta sahaya alternetif olur.
Ayrıca Mesut Özil Madridde fazla sevilmiyor... Mesela Mesut da gündeme gelebilir.
Burak Yılmaz satılırsa bunun boşluğu Arda veya Mesut ile doldurulur.
Renktaş yaşla alakası yok bence sana yapılan yorumların en azından çoğunun yoktur çünkü çok sert ifade kullanmışsın takımı 2 sene üst üste şampiyon yapan bu kadroyu kuran başkan hakkında yani biz kendi başkanımıza saygı duymazsak başkası hiç duymaz. Tabi ki eleştirelim ama daha doğru kelimeler seçerek bize yakışacak şekilde eleştirelim :yenieek:
amk ya fatih terim ve ünal aysaldan çok inanan taraftarlarımız var, yazıklar olsun![]()