Ergün Yılmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2013
- 7.964
- 1.962
- 1.798
Cevap: Transfer Nöbeti
34cimbom34 @34cimbom34 6 dk
1 isim daha bekliyorum bugun içinde kap'a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmamalı.. riera tutmuşken göndermek saçma olur.. gelen adam geçen sene doğru dürüst top oynanamış..
gökhan gönül 3 ay yok veysel fenere gidebilir dipnot

Gidebilir değil Burak Fiorentinada diye yazmışlar detaylarıyla birlikte yüzde 90 doğru haber yapıyor bu adamlar güncellendi haber tekrar bak istersen.
Gidebilir değil Burak Fiorentinada diye yazmışlar detaylarıyla birlikte yüzde 90 doğru haber yapıyor bu adamlar güncellendi haber tekrar bak istersen.
galatasaray süper kupa maçını yetişirmii![]()
carlinhos bence...
hayır şampiyonlar ligi öneleme maçlarnı da kaçırıyor geçmiş olsun
bu habere kim inandı allah aşkına burak fiorentinaya gidicek avrupa ligiine düşücek ligde orta sıra takımında oynucak hadi kandırdılar diyelim habere gel hele 3,5 milyon euro verecekmiş italya da milan juventus bu paraları vermiyorkan fiorentine vericek 3,5 vermek demek vergisini koyarsan %43 6.3 milyon euroya gelir nani için juventus 6 milyonu verememişken bunlarmı vericek 6,3 ü ya bi gitsinler sallamasyon haberin dansikası
carlinhos bence...
AMK yönetime en yakın gazetedir dedikleri çıkar ANCAK bURAK gidebilir demiş diye nerdeyse Başkana küfür edeceksiniz sakin beyler:yenieek: