Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

millet anlamak istemiyor, saldıracak yer arıyor.

6.3 milyon euro buraga verirse fiorentina o takımda kan çıkar hee derlerse bizimkiler 15 milyon euroyu beğendi satıyorlar laf etmem ama burak burdaki aldığından çok az bi rakam alır maksimum alacğaı rakam 3 milyon euro brüttür oda 1,6 milyon eurolara gelir hangi topçu avrupaya gidip türkiyeden fazla kazanmış arda burda ne kazanıyordu atletico ne veriyor bilen bi arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

Herhalde Selcuk´a 15 Milyon´luk teklif yapilsa, düsünmeden satacak Baskan. Türk futbolcularimizi neden tutamiyoruz anlamiyorum.

Iyidir degildir tartisilir, ama Fenerbahce´nin Türk oyuncu sattigini görmedim ben bugüne kadar.

Adamlari öyle asiliyorlar ki, ayrilmayi düsünmüyorlar bile. Bizimkiler de "Avrupa Avrupa" diye zirvaliyor.

Gercekten sinirlenmemek elde degil. Türk oyuncularin yabancilarin kalitesine yakin degilse, Nani´yi de alsan, Messi´yi de alsan fayda etmez

Ynt: Transfer Nöbeti

Herhalde Selcuk´a 15 Milyon´luk teklif yapilsa, düsünmeden satacak Baskan. Türk futbolcularimizi neden tutamiyoruz anlamiyorum.

Iyidir degildir tartisilir, ama Fenerbahce´nin Türk oyuncu sattigini görmedim ben bugüne kadar.

Adamlari öyle asiliyorlar ki, ayrilmayi düsünmüyorlar bile. Bizimkiler de "Avrupa Avrupa" diye zirvaliyor.

Gercekten sinirlenmemek elde degil. Türk oyuncularin yabancilarin kalitesine yakin degilse, Nani´yi de alsan, Messi´yi de alsan fayda etmez

Bize ne şikecilerden?

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

burak ile selçuk karşılaştırılamaz satılıyorsa yeterli bulunmuyor demektir

araştırma yapma zamanı.

isimleri alalım... ortama dalalım :):lol:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Bize ne şikecilerden?

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Adam haklı bizim yönetimimiz bu kadar başarıya rağmen elindeki futbolcuları tutamıyorsa, üstelik bunu "Ederi bulunan futbolcu satılır" gibi stratejik konuları hiçe sayan aptalca bir düz mantıkla doğru göstermeye çalışıyorsa, fener yönetimini örnek alsınlar bu konuda, çünkü onların vizyonu bizim yöneticilerimizin sözde prensiplerinden daha doğru.

BLB4nnaCcAA2AOd.jpg

Burak kendisi gitmek istiyorsa "arda gibi" tutmak bizim ayibimiz olur. Gitmek isteyene dur demiyeceksin

Bir Türk futbolcularının basında adı geçsin Avrupa'ya gidiyor diye, 10 dakika sonra GİTMİYOR! KALIYOR! FENER'DE MUTLUYUM! AVRUPA OLMASA DA OLUR! şeklinde haberler çıkıyor. Bizde basın da kimin kontrolünde olduğunu bildiğimiz için, Galatasaray'dan bir şekilde koparmaya ulaşalım da belki gider diye haber yapılır her zaman. Bizim için olumsuz gündem yaratmada 1 numaralar ama dediğin gibi hiç gitmez onların oyuncuları, haber bile yapılmaz iyi oldukları dönemlerde bile.

Yukarıdaki resme bakılırsa Chedjou'dan çok Steeve Elana'yı almışız gibi :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt