Ercüment Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2013
- 2.532
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
ceylan çalışkan çok uğraşmış drogbada baya yardımı olmuştu
ceylan çalışkan çok uğraşmış drogbada baya yardımı olmuştu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Fieorentina'da demiş. Ne 'gidebilir'i
Burak Fieorentina'da demiş. Ne 'gidebilir'i
millet anlamak istemiyor, saldıracak yer arıyor.
Herhalde Selcuk´a 15 Milyon´luk teklif yapilsa, düsünmeden satacak Baskan. Türk futbolcularimizi neden tutamiyoruz anlamiyorum.
Iyidir degildir tartisilir, ama Fenerbahce´nin Türk oyuncu sattigini görmedim ben bugüne kadar.
Adamlari öyle asiliyorlar ki, ayrilmayi düsünmüyorlar bile. Bizimkiler de "Avrupa Avrupa" diye zirvaliyor.
Gercekten sinirlenmemek elde degil. Türk oyuncularin yabancilarin kalitesine yakin degilse, Nani´yi de alsan, Messi´yi de alsan fayda etmez
Şimdi Carlinhos mu Jérémy Mathieu mu?
Herhalde Selcuk´a 15 Milyon´luk teklif yapilsa, düsünmeden satacak Baskan. Türk futbolcularimizi neden tutamiyoruz anlamiyorum.
Iyidir degildir tartisilir, ama Fenerbahce´nin Türk oyuncu sattigini görmedim ben bugüne kadar.
Adamlari öyle asiliyorlar ki, ayrilmayi düsünmüyorlar bile. Bizimkiler de "Avrupa Avrupa" diye zirvaliyor.
Gercekten sinirlenmemek elde degil. Türk oyuncularin yabancilarin kalitesine yakin degilse, Nani´yi de alsan, Messi´yi de alsan fayda etmez
Bize ne şikecilerden?
Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!
carlinhos bence...