Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

TERİM'İN İSTEMESİ ..."

- Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, senin transferini çok istiyor. Sana ve kulübüne gelen bir teklif var mı?

"İmparator Fatih Terim'in beni istemesi gerçekten büyük bir gurur verici. Terim'i hem Türkiye'de hem de Avrupa'da herkes tanıyor, kariyeri başarılar ile dolu bir teknik adam. Hem geçmişte hem de bugün yaptıkları ortada, böyle bir isim tarafından istenmem beni onurlandırır. Fulham'a 'henüz' Galatasaray'dan gelen resmi bir teklif yok"

kerim frei... röportajı

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 1 dk

SON DAKİKA-Ünal Aysal: "Burak için Fiorentina'dan bana ulaşan bir teklif yok.. Başkanları da beni aramadı.. Dolayısıyla henüz haberim yok.."

Bu adama hayatta inanmam ama bu sefer inanmak istiyorum :ayatollah:

yalnız bu melo ve menajeri çok akıllılar , bize gelse bile kiralıkken aldığı parayı alamaycağını biliyor. yok inter istiyormuş , juve de mutluymuş..kim tutacak seni orada,

Ulan su yönetim içindeki senelerden beri gelen entrıkalardan dolayı bazen inşallah Ruslar yada Araplar alırlar bizim klübü diyorum

beyler melo şu an hangi ülkede brezil demi ???

bütün kuşlara slm olsun

la gidin alın araya mafya sokun chedjouda

Burak gerçekten fiorentinaya giderse muhtemelen çok düşük fiyata rossi vb. biri gelir bize fiorentinadan

muslera da haketti, semih de haketti, selçuk da haketti.bu liste uzar gider, sözleşmeler niye yapılıyor o zaman.

Sözleşmedeki miktar değişmeyecek diye bir kural mı var?

Performansına ve yurtdışından aldığı tekliflere güvenen bir oyuncu zam talep edebilir, kabul edilir/edilmez yönetimin bileceği iş...

15 Milyon değil de 10 versinler bi de Jovetic versinler tamamdır :)

Bülent uygun antepi bırakmış ,es ese gelır şike koalısyonu kurulur tam anlamıyla

büyük ihtimal bugün yeni sol bek de KAP a bildirilecekmiş kim acaba merak ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt