Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BLCcKIFCAAQuOXo.jpg

Pıtık bizimdiv,yabancı sayısı düsemez

...................muslera....................

hamit...semih..chedjou...coentrao

.............inler.......selçuk..............

................sneijder......................

nani..................................burak

................drogba.......................

nedne hamit' sağ beke yazıyorsunuz anlamıyorum.sağ bekte sabri çok net hamit'ten daha iyi.

------

Akşam yediğin hurmalar,

Sabah seni tırmalar...

Hamit varken sağ bek hamit oynar. Sabrinin kapasitesi kaldırmaz avrupayı.

SON DAKİKA | Ekonomi uzmanları, Spor Toto Süper Lig yayın ihalesinin yeniden yapılma ihtimali olduğundan bahsediyor.

Şu Digitürk illetinden kurtulduğumuz zaman türk futbolunun önü açılmış olucak ben yabancı kuruluşlara verilmesinden yanayım hiç yoktan okadar mafyayla cart la curt la ihaleler dönmez adam 300 400 mılyon dolar verıyo dıye kuluplere bi kulupleri yonetmedıgı kaldı

ee hak yigen takimin arkasinda durup desteklersen yayinci olarak sonun böyle olur. aman fener düsmesin diye üye kaybederim telasinda olan zihniyet diger büyük kismi unutmusdur resmen. bir cok Galatasaray li Trabzonlu taraftar üyeliklerini iptal etmisdi.

lan simdi ben bosuna parami veriyorum digitürke...

Benteke'nin Türk menajeri Kısmet Eriş: Benteke'yi daha önce Fenerbahçe'ye önerdik ancak teklifimiz kanbul etmediler. bu adam daha 20 yasında bunlar harbide gerizekalı drogba olmasa bu adamı isterdim çok net.

almanyada 8 olması lazım 6+2

Tamamen serbest. Yalniz her takim bünyesinde 12 tane Alman futbolcu bulundurmasi lazim. En az 8 tane Almanyada egitimini görmüs futbolcu bulundurmasi sart (15-21 yas arasi üc sene Almanyada futbol oynadigi zaman, bu statüye dahil oluyor.) Bunlardan 4 tanesi ise kendi kulübünde yetismis olmasi gerek.

antu da bi akilli cikmis, hayret

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]mute54 - 24.05.2013 17:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Akıllıca mı?

Yazıklar olsun diyorum sadece‚ bu kadar mı aciz kaldınız da kendi işinize bakacağınıza rakiplerinize köstek olma yolunu seçiyorsunuz. Sen kur güçlü kadronu arkadaşım christianları canerleri oynatmaya çalışacağına ondan sonra bak kendi işine. Aziz Yıldırım vizyonu bu işte‚ avrupa mavrupa hikaye adamın umurunda değil. Varsa yoksa mixerlik yapsın. İşi gücü bıraktık ne yaparız da GS zayıfların peşine düştük. Yabancı sınırlamasına evet diyen Fenerbahçe´ye sonuna kadar ihanet ediyordur. Senelerce yabancı sınırlaması serbest kalsın diyip bugün buna karşı olmak ancak ve ancak basiretsizliktir. Yazıklar olsun utanıyorum böyle yönetimden düşün Fenerbahçe´nin yakasından yetmedi mi oynadığınız oyunlar‚ yetmedi mi beceriksizliklerinizi sağa sola sataşarak kapatma çabaları. Git veysel sarıya 10 milyon euro ver senin vizyonun ancak bu kadar Aziz Yıldırım. Yazıklar olsun

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Az bekleyin Turkcell'de patlayabilir... Yönetim kurulunu yapamadılar.....

İnşallah Trt alır maçları.

Her maç öncesi link aramaktan bıktım.Donmasından bıktım :)

Trt alsın adam gibi izleyelim maçları :D

2005'te falan Sakarya,Kayseri,Trabzon gibi Anadolu maçlarının bazılarını trt 1 veriyordu.Ne güzel izliyordum.Sakarya-Kayseri kapışıyordu baya çekişmeliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt