Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Lig tv den nefret ediyordum zaten hem paramızı alıyorlar hemde ekranın tepesinde durmadan reklam veriyorlar deli oluyordum ulan zaten parayla yayın yapıyorsun bir de maç sırasında ekranın ortasına ne reklam koyuyorsun.

Ayrıca spikerleri de çok dandik. Bu arada trt de alsa paralı yayın yaparlar bence çünkü büyük gelir var bu işte. Bir de şu var trt acayip kötü yayın yapıyor tek kamerayla mı çekiyorlar ne yapıyorlarsa :D

Trt'nin paraya ihtiyacı varmı? Devletin kanalı zaten.

Kameraları dandik aynen.Telefon kamerası gibi :D

Transfer Nöbeti

fbnin aciklamasi cok ilginc.

Diyorlar ki bir kural acikladiniz, biz de buna gore gittik Alper denen adam icin dunyanin parasini verdik, simdi bu saatten sonra sakin kalkip kurali degistirmeye kalkmayin, kulagimiza dedikodular geliyor diyorlar.

Kural degisirse cok gulerim valla.

antu da bi akilli cikmis, hayret

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]mute54 - 24.05.2013 17:59[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Akıllıca mı?

Yazıklar olsun diyorum sadece‚ bu kadar mı aciz kaldınız da kendi işinize bakacağınıza rakiplerinize köstek olma yolunu seçiyorsunuz. Sen kur güçlü kadronu arkadaşım christianları canerleri oynatmaya çalışacağına ondan sonra bak kendi işine. Aziz Yıldırım vizyonu bu işte‚ avrupa mavrupa hikaye adamın umurunda değil. Varsa yoksa mixerlik yapsın. İşi gücü bıraktık ne yaparız da GS zayıfların peşine düştük. Yabancı sınırlamasına evet diyen Fenerbahçe´ye sonuna kadar ihanet ediyordur. Senelerce yabancı sınırlaması serbest kalsın diyip bugün buna karşı olmak ancak ve ancak basiretsizliktir. Yazıklar olsun utanıyorum böyle yönetimden düşün Fenerbahçe´nin yakasından yetmedi mi oynadığınız oyunlar‚ yetmedi mi beceriksizliklerinizi sağa sola sataşarak kapatma çabaları. Git veysel sarıya 10 milyon euro ver senin vizyonun ancak bu kadar Aziz Yıldırım. Yazıklar olsun

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Böyle bir adamın burada olup, fenerbahçe formalı avatarı ile, bizim de yakalayamadığımız yanlışlarımızı dile getirmesini dilerdim..

fikrini aklıma getirecek kadar iyi ve gerçek bir fenerbahçeli bu arkadaş.

febeş taraftarına aşılanmaya çalışılan ( medya ve şişirilmeye çalışılan balonun gazıyla ulaşılmak istenen ) Fanatizmin gözünü köreltemediklerinden birisi....

Beyler Digitürk'mü ihaleye çıkar yoksa maçların yayın hakları mı ihaleye çıkar yani Digitürk'ü alanlar tarafından Lig Tv'de maç yayınlarıda devam edebilir mi ?

yeni yayın ihalesinde rakamlar düsük olur gelirimiz etkilenir baya

Karşısına rakip çıkmasına bağlı bu. Ayrıca Yabancı bir firma almadığı sürece derbiler falan aynı sistemde gider arkadaslar. Kimse taraftarı halkı düşünmez. Cebine gireceği paraları bilir.

bizde geçen sene planları normal sezona göre yaptık playoff çıkardılar oz aman niye konuşmadılar işlerine geldiği için mi acaba

Sloganlarıda buldum.

Süper lig Trt'de izlenir.

Hafta sonu keyfini Trt'de yaşayın.Sezonun açılış maçları Cumartesi ve Pazar günleri sadece Trt'de.

Lig kızışıyor, heyecan Trt'de yaşanıyor.

Büyük derbiye günler kala, son durumlar,maç öncesi yayın ve büyük maç Trt'de.

Gökhan Inler, Arda Turan, Aykut Demir, Kerim Frei hatta Onur Recep Kivrak.... Ne var ne yoksa toplayacaksin simdi. Bunlarda Bekir, Caner ve Selcuk ile devam etsinler.

Böyle bir adamın burada olup, fenerbahçe formalı avatarı ile, bizim de yakalayamadığımız yanlışlarımızı dile getirmesini dilerdim..

fikrini aklıma getirecek kadar iyi ve gerçek bir fenerbahçeli bu arkadaş.

febeş taraftarına aşılanmaya çalışılan ( medya ve şişirilmeye çalışılan balonun gazıyla ulaşılmak istenen ) Fanatizmin gözünü köreltemediklerinden birisi....

senelerdir bu forumdayim ama adam akilli bir fenerli bu foruma gelince herkes saldiriyor. Adam iyi niyetliyim diyor nafile bir kac kez sahit oldum

Burak'ı TMSF'ye verelim Digiturk karşılığında.

fbnin aciklamasi cok ilginc.

Diyorlar ki bir kural acikladiniz, biz de buna gore gittik Alper denen adam icin dunyanin parasini verdik, simdi bu saatten sonra sakin kalkip kurali degistirmeye kalkmayin, kulagimiza dedikodular geliyor diyorlar.

Kural degisirse cok gulerim valla.

sormazlarmi adama sike sürecinde ve sayre kuralar degisdiginde nerdeydin diye...haa evet kendi mefatlerini düsünüyorsun sen evet anladim...türk futbolu ve sayre hikaye ya. yabanci kuralari aynen uygulanirsa ve seneyede 5 e düserse bu lig izlenmez. avrupada yine averaj takimi oluruz malesef.

Yabancı sınırı kalksa , en az 15 puan fark atarız heralde biz :D

Selçuk-hamit-burak-semih-umut-sabri-balta-engin-necati-arda-kerim frei-gökhan zan şöyle bir Türk kadrosu çokta kötü değil fener düşünsn sonrasını bir Alperi aldılar diye iyi mi oldular sanki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt