Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
Cevap: Transfer Nöbeti
Abi çok iyi ya
insan imreniyor yeminle
Abi çok iyi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir takim cok gol yiyor diye, stoperin kalitesi sorgulanmamali. Tabi sorunlar vardir, ama eger dedigin gibi Lille bu sene izlediysen, adamlar takim halinde savunma yapamiyor, bunu net görürdün.
Dedigim gibi, eger baska stoper adayi varsa, Kompany veya Ramos gibi, Chedjou almayalim bi zahmet.
Jagielka ne ya?
Neyse baska birsey de bekleyemezdim, Nuri Sahin'i de sürekli 11'e yazarak acik vermistin zaten.
Fener devreye girip 35.200+bekir teklif etmiş diyolla
hayir degilim. türkcemden belli olmuyormu az cok![]()
alamanyaliyim ben![]()
henuz jagielka'nin ne oldugunu bilmiosan bari premier lig forumlarinda falan sorustur abicim bize lazim olan lider oyun kuran pasor ne yapacagini bilen stopper degil mi. jagielka yillardir everton taraftari icin peygamber statusunde bi adamdir, everton da nerden baksan bize yakin bi kuluptur.
kaldi ki chedjou'ya gelene kadar italyadan/ispanyadan alinacak bi suru adam var. chedjou'nun risk oldugu apacik
iş bulamadın mı hala![]()
henuz jagielka'nin ne oldugunu bilmiosan bari premier lig forumlarinda falan sorustur abicim bize lazim olan lider oyun kuran pasor ne yapacagini bilen stopper degil mi. jagielka yillardir everton taraftari icin peygamber statusunde bi adamdir, everton da nerden baksan bize yakin bi kuluptur.
kaldi ki chedjou'ya gelene kadar italyadan/ispanyadan alinacak bi suru adam var. chedjou'nun risk oldugu apacik
yok abi anlamadım vallaha ben.![]()
ve s ile z hatalari yapiorum tuhaf tuhaf ve f ve v hatalarim var bazen. eskiden cok daha berbati türkce yazilisim ki forumlara orda burda takila takila gelistire bildim türkcemi :lol: Sneijder gittimi la dugune. gitmediyse ayib edmistir rey4iz
69MaYOvfHs]https://youtu.be/D69MaYOvfHs[/video]Türkce karakterli harfler hic kunlanamiyorum farkina vardiysan. klavyem izin vermiyor malesefgramma hatalari yapiorum arada sirada ama farkina variyorum gercigi yazdikdan sonra ama amaaan bos ver deyip düzeltmiyorum
ve s ile z hatalari yapiorum tuhaf tuhaf ve f ve v hatalarim var bazen. eskiden cok daha berbati türkce yazilisim ki forumlara orda burda takila takila gelistire bildim türkcemi :lol:
Simdide cok konusuyorsun(yaziyorsun) diyenler cikiyor arada sirada![]()
Kim varmis italya ispanyadan? Söyle bizde bilelim? Zapata'mi? Milan'a gitti. Rami'mi? Zor alirsin.
Bana da Jagielka'yi anlatmana gerek yok. Peygambermis, umrumda bile degil Everton taraftari icin ne oldugu. Dedigin gibi bi sürür adam yok iste.
Chedjou ligin bitimine dogru form grafiginde iyi görüntü vermese üst düzey stoperdir.
Sen gelmisin bir takimin defans anlayisini bir stoperin üzerine yüklüyorsun bravo Emir :005:kutluyorum. Futbolda normalde 2 bek, 2 stoper ve diger oyuncular vardir defans icin.
He bire oyun kuran derken? net izlememisin iste adami. Chedjou gibi teknik stoper göstersene bana. Odun ayak Jagielka mi?
gökhan abi bu videoyu neden koydun abi bnm bilgisayar video acmıoda.[video=youtube_share69MaYOvfHs]https://youtu.be/D69MaYOvfHs[/video]
cani sikilanlar bakabilir:yenieek: