Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir takim cok gol yiyor diye, stoperin kalitesi sorgulanmamali. Tabi sorunlar vardir, ama eger dedigin gibi Lille bu sene izlediysen, adamlar takim halinde savunma yapamiyor, bunu net görürdün.

Dedigim gibi, eger baska stoper adayi varsa, Kompany veya Ramos gibi, Chedjou almayalim bi zahmet.

Jagielka ne ya?

Neyse baska birsey de bekleyemezdim, Nuri Sahin'i de sürekli 11'e yazarak acik vermistin zaten.

henuz jagielka'nin ne oldugunu bilmiosan bari premier lig forumlarinda falan sorustur abicim bize lazim olan lider oyun kuran pasor ne yapacagini bilen stopper degil mi. jagielka yillardir everton taraftari icin peygamber statusunde bi adamdir, everton da nerden baksan bize yakin bi kuluptur.

kaldi ki chedjou'ya gelene kadar italyadan/ispanyadan alinacak bi suru adam var. chedjou'nun risk oldugu apacik

henuz jagielka'nin ne oldugunu bilmiosan bari premier lig forumlarinda falan sorustur abicim bize lazim olan lider oyun kuran pasor ne yapacagini bilen stopper degil mi. jagielka yillardir everton taraftari icin peygamber statusunde bi adamdir, everton da nerden baksan bize yakin bi kuluptur.

kaldi ki chedjou'ya gelene kadar italyadan/ispanyadan alinacak bi suru adam var. chedjou'nun risk oldugu apacik

oyun kuran dedinde. chedjou bu konuda biraz sinifda kaliyormus malesef.

iş bulamadın mı hala :D

arkadaş iş görüşmelerinde insanları terslemeyi bırakırsam bir işe girecem ama :D

bugün gittim mesela evin yakın mı diye soruyor.

misafirliğe mi gelceksiniz dedim bozuldu kız.

zaten sonrası pek önemli değil :lol:

Kim varmis italya ispanyadan? Söyle bizde bilelim? Zapata'mi? Milan'a gitti. Rami'mi? Zor alirsin.

Bana da Jagielka'yi anlatmana gerek yok. Peygambermis, umrumda bile degil Everton taraftari icin ne oldugu. Dedigin gibi bi sürür adam yok iste.

Chedjou ligin bitimine dogru form grafiginde iyi görüntü vermese üst düzey stoperdir.

Sen gelmisin bir takimin defans anlayisini bir stoperin üzerine yüklüyorsun bravo Emir :005:kutluyorum. Futbolda normalde 2 bek, 2 stoper ve diger oyuncular vardir defans icin.

He birde oyun kuran derken? net izlememisin iste adami. Chedjou gibi teknik stoper göstersene bana. Odun ayak Jagielka mi?

forumun asagi yukari yüzde 25i Gurbet ellerde yasiyor galiba :)

jageilka bu sene gercekten iyidi doğru sylüyorsun.

Jagielka çok iyi bir görev adamı ama sorumluluk ve liderlik olayında Chedjou daha ağır basar.

Üstelik bizim defansın en büyük sıkıntılarından biri maç içinde uyuyor halde olmaları ve çoğu kez pozisyonları izlemeleri, malesef Premier ligde top koşturduğu halde Jagielka'da da benzer sıkıntılara rastlanıyor.

melo bu saatte twit atıyor geçen sezonki gibi salacak kendini sonra form tutacam diye uğraşıp duracak yat uyu be mubarek

yok abi anlamadım vallaha ben.:)

Türkce karakterli harfler hic kunlanamiyorum farkina vardiysan. klavyem izin vermiyor malesef :) gramma hatalari yapiorum arada sirada ama farkina variyorum gercigi yazdikdan sonra ama amaaan bos ver deyip düzeltmiyorum :asd: ve s ile z hatalari yapiorum tuhaf tuhaf ve f ve v hatalarim var bazen. eskiden cok daha berbati türkce yazilisim ki forumlara orda burda takila takila gelistire bildim türkcemi :lol:

Simdide cok konusuyorsun(yaziyorsun) diyenler cikiyor arada sirada :D

Sneijder gittimi la dugune. gitmediyse ayib edmistir rey4iz

Chedjou-Semih ikilisi hariki bir 2li olcak hissi var bende..belki bu sene degil ama en gec gelecek sene o kivama gelecekler diye düsünüyorum

Dany ile Zan'da harika alternatifler hatta bence Dany ,Semih'den daha iyi bir Stoper ama Yabanci Kurali mâlum :(

[video=youtube_share;D69MaYOvfHs]https://youtu.be/D69MaYOvfHs[/video]

cani sikilanlar bakabilir:yenieek:

Türkce karakterli harfler hic kunlanamiyorum farkina vardiysan. klavyem izin vermiyor malesef :) gramma hatalari yapiorum arada sirada ama farkina variyorum gercigi yazdikdan sonra ama amaaan bos ver deyip düzeltmiyorum :asd: ve s ile z hatalari yapiorum tuhaf tuhaf ve f ve v hatalarim var bazen. eskiden cok daha berbati türkce yazilisim ki forumlara orda burda takila takila gelistire bildim türkcemi :lol:

Simdide cok konusuyorsun(yaziyorsun) diyenler cikiyor arada sirada :D

canın saolsun abi:)

Kim varmis italya ispanyadan? Söyle bizde bilelim? Zapata'mi? Milan'a gitti. Rami'mi? Zor alirsin.

Bana da Jagielka'yi anlatmana gerek yok. Peygambermis, umrumda bile degil Everton taraftari icin ne oldugu. Dedigin gibi bi sürür adam yok iste.

Chedjou ligin bitimine dogru form grafiginde iyi görüntü vermese üst düzey stoperdir.

Sen gelmisin bir takimin defans anlayisini bir stoperin üzerine yüklüyorsun bravo Emir :005:kutluyorum. Futbolda normalde 2 bek, 2 stoper ve diger oyuncular vardir defans icin.

He bire oyun kuran derken? net izlememisin iste adami. Chedjou gibi teknik stoper göstersene bana. Odun ayak Jagielka mi?

vermaelen

bonucci

jagielka

lescott

agger

skrtel

ogbonna

terry

godin

benatia

alderweireld

vs.vs. bi dunya adam sayarim chedjou'nun hatali hamlelerini gormedigim. sana dedigim shu videolari izlememe gerek yok dion da shimdi usenmeyip tek tek postlamama luzum da yok thread orda izleyiver 2 rekad. ayrica dany de oldukca teknik bi stoper biz neyin sikintisini cekiyoruz o vakid ?

takimin defans anlayisini tek bi stopere yukluyoruz diyosun real madrid'den yedigimiz golleri ac bi izle semih'in yaptiklarina bak. ac chedjou'nun yaptiklarina bak verdigim videolarda kendi kademe hatasindan yedirdigi en az 10 tane net gol var o videolarda.

jagielka gibi pl'yi yalamis yutmus saygi duyulan ustad bi stoperi chedjou'dan asagi tuttugun icin diyecek bisey bulamiyorum shu vakid.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt