Cahit Çiftçi
Parçalı Üye
- 3 Haziran 2011
- 2.967
- 152
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malesef Buragin saha icinde yok olmasi cok kötü bi durum, Fatih Hoca da bunun farkinda ve hep diyor hele seneye 10km az kosmamali diye, ama Burak az kosmuyor, yanlis kosuyor. bazen 70 dakika geciyor ve saniyorum adam oynamiyor ve sonra cikip golünü atiyor, bu iyide, o 70 dakika bos yarmadigi kimsenin burda dogru dürüz gözüne nasil batmiyor ?
Yardimci olmali, saga kosmali, sola, Baros ondan az gol atiyordu zamaninda, ama bosluk aciyordu, defansi deli ediyordu, o yüzden kewell filan okadar gol atabiliyordu, bunlar cok önemli seyler, Drogba da öyle, yoksa o 35 gol atan forvet degil, defansi manyak eden ve hayvan gibi güclü bi forvet.
Yine söylüyorum, yoksa Bayern Mandzukici degil, Mario Gomezi oynatir di... Burak yasli degil, ögrenebilir, ama istemesi gerek, Trabzon da gibi top beklemek olmuyor burda malesef
Burak tamam çok fazla takımını oynatan bir forvet değil ama oyun içinde kayboluyor demek de doğru değil bence.
Bazı maçları hariç, oynadığı süre boyunca rakibi zorlayıp golü arayan bir görüntü çizdi. Sonuca gidebilmek için,topu 3 direkten geçirebilmek için tüm enerjisini sarf etti.
Koşularıyla,top istemesiyle sürekli oyunun içinde oluyor bence. Mesela Umut, oyun içinde kaybolma tanımına uyuyordu.Sanki sahada olduğunu unuttuğumuz zamanlar oldu çokca.
Umut zaten saha icinde hic yok, ama burak ondan iyi degil, bi Drogba yi izliyorum defansa kadar geliyor, hangi pozisyon oynuyor belli degil, sag kanat, sol kanat. burak in tek bie böyle 10-15 metre alani var ordan cok cok nadir cikiyor, tabiki öylece de defans daha iyi ona markaj yapabiliyor
![]()
2013-2014 Sezonu kesin kadrodur. Kaynak ben.
şu anda arda turan ve burak yılmaz , chelsea forumlarında mustafa sarp ali lukunku muamelesi görüyorBurak Yilmaz - Page 3 - Transfer Talk - Talk Chelsea - Page 3 Arda Turan - Page 9 - Transfer Talk - Talk Chelsea - Page 9 :trollface:
ne arda ne de burak chelsea ayarinda oyuncular degiller
![]()
2013-2014 Sezonu kesin kadrodur. Kaynak ben.
Arda dünyanın her takımında oynayacak kapasiteye sahip.