Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Malesef Buragin saha icinde yok olmasi cok kötü bi durum, Fatih Hoca da bunun farkinda ve hep diyor hele seneye 10km az kosmamali diye, ama Burak az kosmuyor, yanlis kosuyor. bazen 70 dakika geciyor ve saniyorum adam oynamiyor ve sonra cikip golünü atiyor, bu iyide, o 70 dakika bos yarmadigi kimsenin burda dogru dürüz gözüne nasil batmiyor ?

Yardimci olmali, saga kosmali, sola, Baros ondan az gol atiyordu zamaninda, ama bosluk aciyordu, defansi deli ediyordu, o yüzden kewell filan okadar gol atabiliyordu, bunlar cok önemli seyler, Drogba da öyle, yoksa o 35 gol atan forvet degil, defansi manyak eden ve hayvan gibi güclü bi forvet.

Yine söylüyorum, yoksa Bayern Mandzukici degil, Mario Gomezi oynatir di... Burak yasli degil, ögrenebilir, ama istemesi gerek, Trabzon da gibi top beklemek olmuyor burda malesef

Burak tamam çok fazla takımını oynatan bir forvet değil ama oyun içinde kayboluyor demek de doğru değil bence.

Bazı maçları hariç, oynadığı süre boyunca rakibi zorlayıp golü arayan bir görüntü çizdi. Sonuca gidebilmek için,topu 3 direkten geçirebilmek için tüm enerjisini sarf etti.

Koşularıyla,top istemesiyle sürekli oyunun içinde oluyor bence. Mesela Umut, oyun içinde kaybolma tanımına uyuyordu.Sanki sahada olduğunu unuttuğumuz zamanlar oldu çokca.

Isınırken Mandzukic, Schweinsteiger'i sakatladı. İki oyuncu da tedavi ediliyor.

2 gündür yaşanan goygoy olaylarından sonra millet gülmekten mayıştı heralde, nöbet pek bi hareketsiz :)

şampiyonlar ligine katılan bütn takımların bayrakları sergilencekti maçtan önce öle diyolardı şu strda ne seresiz ya maca 5 dakika kala bağlanıyor milyarlarca insan o maçı bekliyor dnyada hazırlan bayern böle geldi finale diye dortmund bu kadar gol attı de.

Burak tamam çok fazla takımını oynatan bir forvet değil ama oyun içinde kayboluyor demek de doğru değil bence.

Bazı maçları hariç, oynadığı süre boyunca rakibi zorlayıp golü arayan bir görüntü çizdi. Sonuca gidebilmek için,topu 3 direkten geçirebilmek için tüm enerjisini sarf etti.

Koşularıyla,top istemesiyle sürekli oyunun içinde oluyor bence. Mesela Umut, oyun içinde kaybolma tanımına uyuyordu.Sanki sahada olduğunu unuttuğumuz zamanlar oldu çokca.

Umut zaten saha icinde hic yok, ama burak ondan iyi degil, bi Drogba yi izliyorum defansa kadar geliyor, hangi pozisyon oynuyor belli degil, sag kanat, sol kanat. burak in tek bie böyle 10-15 metre alani var ordan cok cok nadir cikiyor, tabiki öylece de defans daha iyi ona markaj yapabiliyor

Umut zaten saha icinde hic yok, ama burak ondan iyi degil, bi Drogba yi izliyorum defansa kadar geliyor, hangi pozisyon oynuyor belli degil, sag kanat, sol kanat. burak in tek bie böyle 10-15 metre alani var ordan cok cok nadir cikiyor, tabiki öylece de defans daha iyi ona markaj yapabiliyor

yalnız birsey diyeyimmi ne burak nede drogba stoperler hiç basmıyorlar.

kimse yok nöbette herkes eğlencede bu akşam galiba:yoji::f50::f50:

253f9d7bb0-7907.png

2013-2014 Sezonu kesin kadrodur. Kaynak ben.

Burak'ı ceza sahasından çıkarmak intihar olur.

2010 öncesi Burak'a geri döner.

Forvet hattının en ilerisinde olmalı her zaman.

Beyler şimdiden söyleyelim Robben gelmez maç sonunda burada Robben,Robben deyip milletin beklentilerini yükseltmeyin. .lol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt