Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Canı Kiralama yoluna gitsek çok iyi olur aslında Bayernde pişmesi için kabul edebilir sonuçta tüp kafa yönetimi gidene kadar geçici çmzüm olur

Emre Canı Kiralama yoluna gitsek çok iyi olur aslında Bayernde pişmesi için kabul edebilir sonuçta tüp kafa yönetimi gidene kadar geçici çmzüm olur

Emre Can'ı da kesinlikle denemeliyiz , kısa vadede veya uzun vadede farketmez ama ilk önce biz dener ve parlatırsak :yenieek:

türk solbek yazmışın iyide türk solbek varmıki

Yav altyapıdan veya Süper Lig'den alıp koyalım bir tane. Hakan Balta bile olur. Melo'dan vazgeçemiyoruz, Muslera'dan vazgeçemiyoruz, Drogba'dan Sneijder'den vazgeçemiyoruz. Sol bekin önüne Arda'yı koyarsak o da yardımcı olur arkasına. Yabancı sol bek alıp saydığım adamlardan vazgeçersek çok yazık olacak. Eboue'yi çıkarsak sağ bek de yok Türk.

Ulan bu tüp kafalı yüzünden böyle finaller o kadar uzakki türk futboluna

Emer Can, Ilkay fln unutun arkadaslar hayal kurmayin. Almanya'dan Türkiye'ye bu tip oyunculari getiremezsiniz! GELMEZLER!

pek sevmesem de töre de düşünülenilir aslında.

Yav altyapıdan veya Süper Lig'den alıp koyalım bir tane. Hakan Balta bile olur. Melo'dan vazgeçemiyoruz, Muslera'dan vazgeçemiyoruz, Drogba'dan Sneijder'den vazgeçemiyoruz. Sol bekin önüne Arda'yı koyarsak o da yardımcı olur arkasına. Yabancı sol bek alıp saydığım adamlardan vazgeçersek çok yazık olacak. Eboue'yi çıkarsak sağ bek de yok Türk.

Alıp koyalım olmuyo işte:SS:

Sivasdaki çoçuğu çok fazla bilmiyorum o uüzden onu ayrı tutuyorum, şuan Türkiye'nin en iyi sol beki yine Hakan Balta'dır, gerisini siz düşünün artık:)

ilkayın adı real madridle anılıyor sakin olalım

Emer Can, Ilkay fln unutun arkadaslar hayal kurmayin. Almanya'dan Türkiye'ye bu tip oyunculari getiremezsiniz! GELMEZLER!

Kiralık yahu satın alalım demiyorum kiEmre Can adam 94 lü Bayernin kadrosu 50 kişilik istediği şansı bulamaz 1 sene kiralamak için onay alabiliriz Guardiola bu tür gençleri kiralatabilen bir adam.

1- Yerli sol bek hayal , yok öyle biri.

2- Hamit o bölge de çok çok zayıf olur.

3- Nani'dense , Arda'yı sola atar , Burak'ı sağ açığa , gizli forvet şeklinde yerleştirir , yabancı hakkımı , Melo için veya sol bek için kullanırım daha iyi.

ben olsam Gökhan Inler'i alip Nani gibi bir yetenekten mahrum kalmam

Kiralık yahu satın alalım demiyorum kiEmre Can adam 94 lü Bayernin kadrosu 50 kişilik istediği şansı bulamaz 1 sene kiralamak için onay alabiliriz Guardiola bu tür gençleri kiralatabilen bir adam.

Kiralik alsan yine de sacma. Sana 1 sene icinde Emre birsey katmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt