Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abartma lan biraz daha iyilerini de alabiliriz

Aliriz tabi de, ben zaten yukarda yazdigim gibi Emre, Ilkay tipinde oyuncular alamazsin, veya rolünde desek daha iyi oluruz. Genc, almanya milli takiminda oynayan oyunculari alamazsin. Draxler gibi cocuklari alamazsin. Bu böyle Almanya'da. Burda yasasaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz. Almanlarin türk ligine bakis acisi hic iyi degil.

Ulan bu tüp kafalı yüzünden böyle finaller o kadar uzakki türk futboluna

sadece tüpcüde bitse bu olay. bizim Futbolun neresinden bakarsan Mafiacilar hak yigenler menfatciler oldukca cok ama cok zor bu basarilar.

Bir Galatasarayimiz var bu ülkede onunda yilarca ya oyunlar ile yolu kesiliyor ya icimizden düsmanlar devreye giriyor. belki 100 yil sonra

Arda ve Gökhan inleri almak son yılların en büyük transferleri olur

Defansımız Chedjou, Eboue ve Semih ile güçlü zaten, Hakan Balta sırıtmaz diyorum. DMC'de Melo varken sırıtmaz. Ofansımıza zaten diyecek yok. Her pozisyonumuzda kral adamlar olsa zaten Avrupa'nın kralıyız :o

bu sezon sıkça izleriz kontenjan artmazsa iyi bir solk açık varken bence ligde sıkıntı yaratmaz

Transfer Nöbeti

Drogbanın yanında Kazım oynasın diyesim geliyor, kendime şaşıyorum.

Aliriz tabi de, ben zaten yukarda yazdigim gibi Emre, Ilkay tipinde oyuncular alamazsin, veya rolünde desek daha iyi oluruz. Genc, almanya milli takiminda oynayan oyunculari alamazsin. Draxler gibi cocuklari alamazsin. Bu böyle Almanya'da. Burda yasasaydiniz ne demek istedigimi anlardiniz. Almanlarin türk ligine bakis acisi hic iyi degil.

Türkler olarak bizimde bakış açımız hiç iyi değil:):)

Arda'nin dönecegini hic ama hic sanmiyorum. Bittik biz olm, günlerdir bu yüzden yazip duruyorum. Bu sinirlama cok adi ve kaltak birsey.

Transfer Nöbeti

Almak istesek seni bile vermeyecekler yani ha :)

"@nattades: Ben uzatmadan söyleyeyim. Galatasaray'ın M. United ile anlaştığını söyledi bir arkadaş. Top Nani'de der. Ben de inanırım..:)"

Emer Can, Ilkay fln unutun arkadaslar hayal kurmayin. Almanya'dan Türkiye'ye bu tip oyunculari getiremezsiniz! GELMEZLER!

Önümüzdeki sezon sonu mukavelesi bitiyor. Uzatmazlarsa en iyi tercih Galatasaray olur kendisi icin, daha büyük bir kulüp talip olmaz. Ama mukavelesini uzatirlarsa kiralarlar muhtemelen birine, ama bize vermezler. Devamli oynayacagi bir yere verirler (Bundesliga'dan Nürnberg falan olabilir). Sag bek, sol bek, stoper, ön libero, ofansif orta saha da oynuyor. Böyle bir futbolcu neredeyse yok. Nereye koysan oynar misali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt