Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Töre-Frei-Jem-Ömer alınsın yabancı problemı falan kalmaz. Ne Ömerin Türkiye deki yerlilerden aşağı kalır yanı var ne Töre nin ne frei ne de Jem im harika olur bence. Seneye de Arda gelir:yenieek:

Abi yapma , Terim ve Aysal'ın tek telefonuna bakar Arda gelmek için can atar , tek sorun Atletico , onuda Arda gerçekten isterse deleriz merak etme :)

Arda Türkiye'ye kolay kolay dönmez. Kafasi orda rahat. Hayatin keyfini cikariyor orda, en iyisini yapiyor. Burda gelip yine ayni duruma düsmek istemez. Net, gelmez.

başvuru yaptıktan sonra 5 yıl beklemesi lazım, yabancılar türk olamaz öyle kolay kolay.

hakan abi yalnışın olmasın futbol kuralına göre konuşuyorum o zaman bzde oynayan ersin dağlı 3 senemi ne oynadı türkiyede ondan snra türk statüsüne gecti yani statüye gecmek benm bildgm farklı

arjen robben galatasaray'da diyebiliriz. aynı drogba gibi şampiyonlar ligi finalinin son dakikalarında gol atmış ve bu gol kupayı kendi takımına getirmiştir. aynı drogba gibi maçın adamı seçilmiştir. işin enteresan tarafı sevinç anında robben'e kupa gelesiye kadar hiçbir bayernli kupayı kafasına koymamıştı ama robben aynı drogba ve sneijder gibi kupayı kafasına koydu. ondan sonra sadece tymoschuk bu hareketi yaptı o da robben'den gördüğü için. diğer bayernliler yapmadı. bu bilgiler ışığında robben galatasaray'da diyebiliriz.

sen bi harikasın dostum :D

buyur burdan yak :asd: :asd: :asd: :asd:

WS2.jpg

bence 3-5-2 oynarız fatih hoca sever böyle işleri karsı cıkıyoruz ama başka kurtlus yok ki sınırlamadan

nokta. istatisklere inanrim

Robben Galatasaray'da kesin.

ya hayal kurmayi birakin gencler. daha demin dedim burda . alman tv de macdan sonra bayern sportif direktörü aciklama yapti. Robben ile daha cok isimiz var diye demec verdi. bir yere birakmayacaklar yani.

Sneijder gerçeğini yok sayıyoruz bazen. Bu sezon ciddi ciddi oynar bu adam.

Tüm ipleri eline almasını bekliyorum.

---------------muslera------------

şener-----semih---chedjou--yabancı

------------melo-selçuk------------

nani----------sneijder----------arda

--------------burak----------------

arda veya inler şart oğlu şart.

Bence Arda'daki tek sorun bizim ödeyeceğimiz bonservis ücreti olur, biz en fazla 7-8 Milyon Euro veririz onuda Atletico kabul etmez.

Arda'da Nani'nin temposu ve sürati yok Ardayi alirsak ayni boyle tin tin oynariz ama Nani akar gider kanat farketmez

Yabancı sınırlamasını delmek için şart Arda , önümüzdeki sezon da şampiyon olup , şampiyonlar ligi'nde en azından çeyrek final oynayalım , ondan sonra sınır her türlü kalkacak o zamanda Nani'yi getirir , hep beraber hacca gideriz :yenieek:

Sneijder gerçeğini yok sayıyoruz bazen. Bu sezon ciddi ciddi oynar bu adam.

Tüm ipleri eline almasını bekliyorum.

---------------muslera------------

şener-----semih---chedjou--yabancı

------------melo-selçuk------------

nani----------sneijder----------arda

--------------burak----------------

arda veya inler şart oğlu şart.

Sneijder'in oynamak istemedigi cok cok cok net bir sekilde belli oluyor, ilk basta dedim tamam formsuz inter'de uzun süre kadro disi kaldi ama 16 Mac nedir arkadas. Bi Drogba'yla kiyaslayin.

Bizim site de hemen haber yapmış. Abi bi emin olsaydık resmin gerçekliğinden.

KAP MAP beklemeye gerek yok artik beyler. Isterseler 2 hafta sonra aciklasinlar.

Chedjou artik bizde !!!

Ama yine de bittik biz, sinirlama bitirir bizi.

Şunu Yapmayın Artık.

Bir Siz Bilmiyorsunuz Sınırlamayı.

Ftih Hoca Ve Teknik Ekip Bunu Düşünerek Yapacaktır Transferleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt