ferda savnur
Parçalı Üye
- 3 Mayıs 2013
- 2.739
- 0
- 726
Cevap: Transfer Nöbeti
nani de olsun emirates cupta :sad007: o zamana kadar alak la
nani de olsun emirates cupta :sad007: o zamana kadar alak la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu resim twitterde dolaniyor.
![]()
goygoy olmasin![]()
[/IMG]![]()
Bu şekilde düşünüyorum ligde yürür gideriz Cldede Aykutun yerine Dany oynar Juvede buna benzer bir sistemler oynuyor 3.5.2 tarzı.
Yabancı sınırlamasını delmek için şart Arda , önümüzdeki sezon da şampiyon olup , şampiyonlar ligi'nde en azından çeyrek final oynayalım , ondan sonra sınır her türlü kalkacak o zamanda Nani'yi getirir , hep beraber hacca gideriz :yenieek:
[/IMG]![]()
Bu şekilde düşünüyorum ligde yürür gideriz Cldede Aykutun yerine Dany oynar Juvede buna benzer bir sistemler oynuyor 3.5.2 tarzı.
Sneijder'in oynamak istemedigi cok cok cok net bir sekilde belli oluyor, ilk basta dedim tamam formsuz inter'de uzun süre kadro disi kaldi ama 16 Mac nedir arkadas. Bi Drogba'yla kiyaslayin.
peki saygi duyuyorum düsüncene ama yine de Nani daha yüksek ihtimal suan Arda'dan![]()
hakan abi yalnışın olmasın futbol kuralına göre konuşuyorum o zaman bzde oynayan ersin dağlı 3 senemi ne oynadı türkiyede ondan snra türk statüsüne gecti yani statüye gecmek benm bildgm farklı
hayir hala beni anlamamissin alip yedek mi oturtacaz adami? Drogba yorulunca Burak forvete Arda saga mi gececek yedek mi olacak Arda???
Nani nin de antipatik bi tarafı var gibi sanki. Her an kavga çıkartacak gibi
Fatih Hoca 3'lü defans OY-NAT-MAZ , kötü niyetli demiyorum yanlis ama renkdas ama su 3-5-2'yi artik yazmayin lütfen :lol:
Mesajlarımı alıntılamazsanız sevinirim.
Sneijder gerçeğini yok sayıyoruz bazen. Bu sezon ciddi ciddi oynar bu adam.
Tüm ipleri eline almasını bekliyorum.
---------------muslera------------
şener-----semih---chedjou--yabancı
------------melo-selçuk------------
nani----------sneijder----------arda
--------------burak----------------
arda veya inler şart oğlu şart.
bu resim twitterde dolaniyor.
![]()
goygoy olmasin![]()

[/IMG]![]()
Ya bi git..