Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

nani de olsun emirates cupta :sad007: o zamana kadar alak la

Transfer Nöbeti

bu resim twitterde dolaniyor.

BLJBRBUCMAA9QS4.jpg

goygoy olmasin:D

Lille başkanı mı göndermiş.

Yabancı sınırlamasını delmek için şart Arda , önümüzdeki sezon da şampiyon olup , şampiyonlar ligi'nde en azından çeyrek final oynayalım , ondan sonra sınır her türlü kalkacak o zamanda Nani'yi getirir , hep beraber hacca gideriz :yenieek:

peki saygi duyuyorum düsüncene ama yine de Nani daha yüksek ihtimal suan Arda'dan :happy0025:

721215_Galatasaray_SK.jpg
[/IMG]

Bu şekilde düşünüyorum ligde yürür gideriz Cldede Aykutun yerine Dany oynar Juvede buna benzer bir sistemler oynuyor 3.5.2 tarzı.

Abi iyi güzelde onlarda kanatlarda Lichsteiner Asamoah Isla filan hep daha defansif yönü oyuncular sanki. Kaldıki nani'nin sağ kanatta sürekli hareket etmesi gerekicek.Kaldırabilir mi tempoyu?

Ynt: Transfer Nöbeti

hakan abi yalnışın olmasın futbol kuralına göre konuşuyorum o zaman bzde oynayan ersin dağlı 3 senemi ne oynadı türkiyede ondan snra türk statüsüne gecti yani statüye gecmek benm bildgm farklı

Altın kural 5 sene tr de kesintisiz ikamet etmek. Daha sonra başvurursun Bakanlar Kurulu olumlu/olumsuz karara bağlar.

Fatih Hoca 3'lü defans OY-NAT-MAZ , kötü niyetli demiyorum yanlis ama renkdas ama su 3-5-2'yi artik yazmayin lütfen :lol:

Ya olum şunu yazıp durmayın Madrid deplasmanında bile oynattı adam.Ligden maç içerisinde 3.5.2 ye geçtiğimizde oldu hatta çoğu zaman 2 6 3 şeklinde oynaıdk.

Sneijder gerçeğini yok sayıyoruz bazen. Bu sezon ciddi ciddi oynar bu adam.

Tüm ipleri eline almasını bekliyorum.

---------------muslera------------

şener-----semih---chedjou--yabancı

------------melo-selçuk------------

nani----------sneijder----------arda

--------------burak----------------

arda veya inler şart oğlu şart.

Süper Lig'de toplam 16 maç yapmış adamı Sabri'nin yerine koymak nasıl bir zihniyet... Sağ beke yabancı kontenjanından dolayı Eboueyi koymuyosun bari Sabri'yi koy arkadaşım.

Resmi Twitter'da paylaşan bayanın Bülent Tulun'la bir yakınlığı var sanırım.Drogba ile olan fotoyu da ilk paylaşanlardan biri olmuş.

Hayırlı olsun yarın son maçını oynar Lille formasıyla,Pazartesi açıklanır artık.

biz neyin hayalini kuruyoruz beyler 6+0+4 bunu kafamıza sokalım nani gelirse drogba tribüne çıkar bu kadar basit boşuna hayal kuruyoruz yemn ederim benm içim sıkıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt