Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Habertürk'ü açın Semih Haznedaroğlu var.

adaş hiçmi izlemedin yahu..ne tanjusu allah aşkına..

Genc milli takimlarda, 2. veya 3. ligde, yurt disinda mutlaka vardir ya

mesela bjk tanju kayhan isimli bi genci transfer etmisti. Kumasi iyiye benziyordu ama kiraladilar galiba bi takima. Onu dusunebiliriz belki.

ezikler İnlerle Mirelessi takasmı edeceklermiş :(

-------------------------Muslera----------------------

W-------------çedsu---------------semih------------X

----------------------Y-------Selçuk-----------------

Z----------------------sneyder---------------------A

---------------------- DROGBA-----------------------

X= Matyu- Karlinyos vebenzeri

Y= Nuri - Gökhan - Jem

Z= Nani - Adrian vb.

A= Arda - Kerim - Kazım-Emre Çolak

w= Hamit Altıntop - Sabri ( önden biri oynamadığında ebue)

Burak ı a satsın yönetim derim ben.

Sneyder ve Drogba dan en yüksek verim alacağın sistem kanatlı siste gibi duruyor. Arenada ki madrid maçı gibi sağ açıkta Sabri Umut gibi adamlar oynadı ama takım döktürdü tabi bunda el freninin çıkması da önemliydi.

Bu Hamit Altıntop un ön tarafa yazılması bana çok saçma geliyor adam bildiğin istasyon, el freni ne dersen de

geçen sene Galatasaray bu adamla değil bu adama rağmen şampiyon oldu. Terim in de bitmek bilmeyen bir sevdası var adama. İlginç.

Seneye Dany-Amrabat +2 kalacak herhalde. Drogba,Sneijder,Melo,Chedjou,Eboue,Muslera 6 yabancı. Melo'yu almak için bu adamlardan hangisini tribüne yollayabilirsin ki? En zayıf halka Eboue gibi.

169559.jpg

senden şüpheleniyorum bazen

Seneye Dany-Amrabat +2 kalacak herhalde. Drogba,Sneijder,Melo,Chedjou,Eboue,Muslera 6 yabancı. Melo'yu almak için bu adamlardan hangisini tribüne yollayabilirsin ki? En zayıf halka Eboue gibi.

Eboue ?? En iyi adamlardan biri

bence de bizim kadro melo kalmak şartıyla seneyede rahat şampiyon olur. eğer sol bek alamıyorsakta orya genç potansiyelli bir yerli alıp denemek lazım. riera bizi 1 sene daha götürür. chedjou ile stoper sorunuda hallettik. melo alınsa bana yeter eğer alabiliyorsak arda veya gökhan inleri alalım boşa para dökmeye gerek yok. Nani gelse sneijder ne olacak? o zaman sneidjeride göndermek gerek. sol bek yabancı gelse melo alınmayacak. takımın ayarı bozulacak.

Genc milli takimlarda, 2. veya 3. ligde, yurt disinda mutlaka vardir ya

mesela bjk tanju kayhan isimli bi genci transfer etmisti. Kumasi iyiye benziyordu ama kiraladilar galiba bi takima. Onu dusunebiliriz belki.

A2'nin solbeki Denizli'den Fatih, U21 Kayseri'den Nurettin, U20 Gençler'den İlkay. Fatih dışındaki 2 adamda Alman'ya da gelme. 3 adamı toplasan ligde 10 maça çıkmamışlar.

Bu yabancı sorununu 1 kişi çözer.Başbakan..Başkanın başbakandan randevu alıp bu konuyu görüşme ihtimali olabilir mi?

Transfer Nöbeti

Fatih Terim'in neyapıp edip Baltayı adam etmesi lazım bu hazırlık döneminde tamamen bu adamın üzerine düşerse bizim yabancı sınırıyla ilgili tüm sorunumuz çözülür

Sent from my iPad using Tapatalk HD

-----------------------------------muslera-----------------------------

eboue(hamit)------------------semih---------------chedjou-------------sol bek

---------------------------------selçuk---------melo-------------------

burak(kazım)--------------------------sneıjder------------------------------???

------------------------drogba-----------------------

4-2-3-1 oynayacaksak eğer yine yabacı sınırına takılıyoruz. Hocanın burak için daha çok koşacaksın açıklamaları aklımı burağı sağ tarafta kullanacak fikrini getiriyor. muslera satılmayacaksa seçeneklerden birisi ebouenin yerine hamitin oynaması ancak sol açıkda kim oynayacak sol bekin yabancı olacağını düşünürsek ileride sağda burak (kazım) sneıjder oynar. sol açıkda ardaya aslında ihtiyac var. şuan alınabilse mükemmel olurdu fakat satacaklarını zannetmiyorum. nasıl düşünürsek düşünelim 1 mevki boş kalıyor.

Fatih Terim'in neyapıp edip Baltayı adam etmesi lazım bu hazırlık döneminde tamamen bu adamın üzerine düşerse bizim yabancı sınırıyla ilgili tüm sorunumuz çözülür

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Balta'yı adam edene kadar forumca birini seçip gönderelim Hoca'ya daha iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt