Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forumda varmı avukat olan bir arkadaş vallahi dava açsa herhangi bir yabancı oyuncu hakkında çalışma hakkı ve ab vatandaşlık hakkı diye kesin kazanır anlamıyorum neden açmıyorlar zaten türk oyucular AB vatandaşı sayıllıyor uefaya bir başvuru ile bu iş çözülür

Bir kaç tane kaliteli Türk oyuncu almamız şart. Arda, Gökhan İnler vs. haber falan çıktığı yok.

almanyadan 2-3 tane gurbetçi alalım elbet biri işe yarar elbeet

-----------------------------------onur-------------------------------

hamit-------------------semih--------------chedjou--------------transfer

------------------------selçuk--------------melo-----------------------

burak(kazım)--------------------sneıjder----------------------------nani

--------------------------------drogba--------------------------------

arkadaşlar bu kısıtlamadan dolayı çok kadrolar yazıp çizeceğiz muslera haricinde bu kadro mantıklı değilmi. muslera-ve burağın mevkileri biraz zayıf kaldı fakat sınırlamaya göre bence böyle bir kadro uygun gibi görünüyor.

almanyadan 2-3 tane gurbetçi alalım elbet biri işe yarar elbeet

baris_serkan001.jpg

Hakan Ünsal'dan beri Gökçek Wederson kadar bile bir yerli forvetimiz olmadı ya lanet olsun!!

edit: forvet değil sol bek..

-------------------------Muslera----------------------

W-------------çedsu---------------semih------------X

----------------------Y-------Selçuk-----------------

Z----------------------sneyder---------------------A

---------------------- DROGBA-----------------------

X= Matyu- Karlinyos vebenzeri

Y= Nuri - Gökhan - Jem

Z= Nani - Adrian vb.

A= Arda - Kerim - Kazım-Emre Çolak

w= Hamit Altıntop - Sabri ( önden biri oynamadığında ebue)

Burak ı a satsın yönetim derim ben.

Sneyder ve Drogba dan en yüksek verim alacağın sistem kanatlı siste gibi duruyor. Arenada ki madrid maçı gibi sağ açıkta Sabri Umut gibi adamlar oynadı ama takım döktürdü tabi bunda el freninin çıkması da önemliydi.

Bu Hamit Altıntop un ön tarafa yazılması bana çok saçma geliyor adam bildiğin istasyon, el freni ne dersen de

geçen sene Galatasaray bu adamla değil bu adama rağmen şampiyon oldu. Terim in de bitmek bilmeyen bir sevdası var adama. İlginç.

beyler yorum yok mu zaten az mesaj yazıyorum yorum almayınca hepten şevkim kırılıyor.

şu oguz çetin den nefret ediyorum..tam bir yandaş

Asıl hedefimiz Nani + Ashley Cole'muş , onlar olmazsa ; Dzeko + Kolarov yapacakmışız ne alakaysa Fanatik'e göre :D

-------------------------Muslera----------------------

W-------------çedsu---------------semih------------X

----------------------Y-------Selçuk-----------------

Z----------------------sneyder---------------------A

---------------------- DROGBA-----------------------

X= Matyu- Karlinyos vebenzeri

Y= Nuri - Gökhan - Jem

Z= Nani - Adrian vb.

A= Arda - Kerim - Kazım-Emre Çolak

w= Hamit Altıntop - Sabri ( önden biri oynamadığında ebue)

Burak ı a satsın yönetim derim ben.

Sneyder ve Drogba dan en yüksek verim alacağın sistem kanatlı siste gibi duruyor. Arenada ki madrid maçı gibi sağ açıkta Sabri Umut gibi adamlar oynadı ama takım döktürdü tabi bunda el freninin çıkması da önemliydi.

Bu Hamit Altıntop un ön tarafa yazılması bana çok saçma geliyor adam bildiğin istasyon, el freni ne dersen de

geçen sene Galatasaray bu adamla değil bu adama rağmen şampiyon oldu. Terim in de bitmek bilmeyen bir sevdası var adama. İlginç.

hayran kaldim

Fb , Cenk Tosun ile anlaşmış.

Psg , Sow'a 15 Mn € teklif edip alacakmış , serbest kalma maddesi var zaten 15 Mn €'ya.

Barça'nın scoutları da Salih'i izliyormuş.

Ya bu Fener, yabancı konusunda yaptığı açıklamada kısıtlanmasını mı eleştirdi yoksa olası bir serbest bırakılma durumunu mu?

önemli olan alper potuk değil alper potuğu fenerin alması ve sanki bu transferle yabancı konusunda bizi sıkıştırdığını düşünmesi

Alper bu kadar kritik bir oyuncu değil.Raul.M - Emre - Baroni - Salih - Sezer - Selçuk - Alper - Topal,fenerbahçe iyicene şişirdi göbeğini.Alper gelseydi ZTK'da oynardı.Alper bu haliyle ligin kaderine çizik bile atamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt