Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dünyaya desek ki bizde ki yabancı sınırlaması 6+0 +4 diye millet kalçasıyla güler.. Ulan nasıl bir sınırlama o 6+2 diye sınırla daha iyi

kanatlı oynamak gerekiyor fakat nasıl oynayacaksın yabancı sınırı var kanatta akıp gidecek yerli oyuncu varmı yok ayrıca hadi kanatlara yabancı aldın diğer bölgeler ne olacak ozaman sol bekde balta sağ bekte sabri oynar.

kanadin birini burak olarak düsünüyorum digeri nani, geriye bir tek ya hakan sol bek oynayacak ya da hamit sag bek. bunun bir cozumu yok ya da bir yerden yerli sol bek bulunacak baska yol yok. bulunmazsa da eboue-hamit falan donusumlu oynar herhalde

Nostalajı...

formica3-31933_501.jpg

Kaka mı bu ?

Arif Kızılyalnı nasıl bir kaynaktır. Dediği oyuncu Gökhan İnler olabilir mi ?

Umarım gökhan inlerdir gerçi bu adam kim güvenilirmi daha önce duyum verdimi hiç bilmiyorum fakat gökhan inleri almalıyız. mevcut sistemde oynarsak en önemli nokta gökhan inlerin alınması. bizim ilk 11 de oynayan yabancılardan birinin yerine yerli oynatmamız gerekiyor.

son cümleyi türkceye cefirmesini yapa bilen birisi gerekli bana :lol:

Carlinhos için demişki kuluptekiler ...

Almayacağız gelmiyor kendisi...Yani kendisi gelmek istemiyor bizde uğraşmıyoruz...

Bir de , uğraşıyoruz herşeye rağmen

diyorlarmış kaynakları.

GLTSRY ‏@hasan_tunc Korumalı hesap 3 sa

@arifkizilyalin Gelince yer gök ïnler mi Arif abi??

Aç Yanıtla Favorilere ekle

arif kızılyalın ‏@arifkizilyalin 3 sa

@hasan_tunc bayagi bi gurultu olur:-)

Bizde böyle yönetimler böyle taraftar olduğu sürece uzun süreli başarıyı falan yakalayamayız.

Ancak armanın büyüklülüğü ile dönem dönem yaşamaya devam ederiz.

Ulan herşey süper gidiyor şu şu yöneticiler şikeci şerefsizler kadar olamıyorlar.Ulan adamlar her türlü bataklığa,olumsuzluğa rağmen hiç kavga gürültü olmadan takımlarına bağlılıklarına devam ediyorlar.

Ben her zaman söylüyorum Galatasaray genel kurul üyeleri ve buradan yönetici çıkmış çoğu insandan nefret ediyorum.

Şu takımı birazcık sevseler böyle olumsuzluklar mümkün değil olmaz.

Hala umut,Necati alınsın falan diyenler var yahu.Allah aşkına yeter.Cenk,Eren ,Muhammet gibi damlar dururken hala bekliyoruz.Ulan elimizde o kafdar yetersiz adam varken mesela niye Cenkin alınmasında kullanmayız.

Yazılacak çok şey varda yemin ederim artık her sene her sene gına geldi yemin ederim.

Bekliyorum şimdi yaa şampiyon olduk demenizi!!!!!!

Carlinhos için demişki kuluptekiler ...

Almayacağız gelmiyor kendisi...Yani kendisi gelmek istemiyor bizde uğraşmıyoruz...

Bir de , uğraşıyoruz herşeye rağmen

diyorlarmış kaynakları.

eyvallah sagol. simdi bende anladim :) kulüptekilere inanirdim onun yerinde olsam o zaman. gercigi pek inandirici gelmiyor bana bu arkadas.

kanadin birini burak olarak düsünüyorum digeri nani, geriye bir tek ya hakan sol bek oynayacak ya da hamit sag bek. bunun bir cozumu yok ya da bir yerden yerli sol bek bulunacak baska yol yok. bulunmazsa da eboue-hamit falan donusumlu oynar herhalde

renktaş bu sezon sol bek sıkıntımız vardı. elbette kanatlı sistem daha iyi olur fakat bu yabancı kuralından dolayı kanatlı sisteme geçmek mevcut olan sol bek sorunumuzun üstüne farklı bölgelerde de sorun yaratır. bu sezonki sistemde gökhan inleri melonun yerine koydukmu birde sol bek transferi yeterli olur. kanatlı sistem bu kuraldan sonra çok sıkıntı çıkarır.

Demekki İnler değil.

Bana kontenjan acacak yerli lazim. Toprak alternatif olur veya Semih´in basini yer. Kontenjan acmaz.

Arda olur, Inler olur, belki Frei bile olur kanatli sistemde oynayacaksak.

Sol bek, Inler, Frei transferlerine fitim.

@sporx SON DAKİKA | L'equipe, Chedjou transferinin henüz sonuçlanmadığını ve kulüplerin arasında '500 bin euroluk' bir sorun olduğunu duyurdu.

SPORX.COM ‏@sporx 46 sn

SON DAKİKA | L'equipe, Chedjou transferinin henüz sonuçlanmadığını ve kulüplerin arasında '500 bin euroluk' bir sorun olduğunu duyurdu.

Bana kontenjan acacak yerli lazim. Toprak alternatif olur veya Semih´in basini yer. Kontenjan acmaz.

Arda olur, Inler olur, belki Frei bile olur kanatli sistemde oynayacaksak.

Sol bek, Inler, Frei transferlerine fitim.

Sadece Frei olur dedigin gibi, cünkü Inler ve Arda'yi almak cok zor. Arda imkansiz.

jackpot...inler o zaman bu isim.

dipnot: paylasiyoruzda bunun twittlerini..kim bu yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt