Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yanlız bu arada arkadaşlar konudan biraz bahsetmiş bu alınmış olan seçim kararına saygı göstermekle beraber bu sene her hangi bi olumsuzlukta bunun hesabını kim veya kimler verir merak ediyorum Ali Dürüst yeni yönetimde olmıycakmış son 10 yılın en büyük saçmalığı bence bu seçim kararı inş hayırlı sonuçlanır

050420131149491719416.jpg

Hayırlı OLSUN.

Yanlış anlıyorsunuz bence....Adam evet dememiş ki...Baya bi gürültü olur demiş...Kesinlikle İnler değil.

Muslera

Eboue semih chedjou kolarov

Hamit inler selcuk

Sneijder

Drogba burak

Nuri

Tolgay

Kreim frei

Ömer yada tasci

Bizde böyle yönetimler böyle taraftar olduğu sürece uzun süreli başarıyı falan yakalayamayız.

Ancak armanın büyüklülüğü ile dönem dönem yaşamaya devam ederiz.

Ulan herşey süper gidiyor şu şu yöneticiler şikeci şerefsizler kadar olamıyorlar.Ulan adamlar her türlü bataklığa,olumsuzluğa rağmen hiç kavga gürültü olmadan takımlarına bağlılıklarına devam ediyorlar.

Ben her zaman söylüyorum Galatasaray genel kurul üyeleri ve buradan yönetici çıkmış çoğu insandan nefret ediyorum.

Şu takımı birazcık sevseler böyle olumsuzluklar mümkün değil olmaz.

Hala umut,Necati alınsın falan diyenler var yahu.Allah aşkına yeter.Cenk,Eren ,Muhammet gibi damlar dururken hala bekliyoruz.Ulan elimizde o kafdar yetersiz adam varken mesela niye Cenkin alınmasında kullanmayız.

Yazılacak çok şey varda yemin ederim artık her sene her sene gına geldi yemin ederim.

Bekliyorum şimdi yaa şampiyon olduk demenizi!!!!!!

Bizim en büyük sorunumuz liseliler bunlarda arma sevgisi falan yok hikaye kendi menfaatleri için kulübü sahiplenmişler kullanıyorlar. hatta bu adamlara göre liseli olmayanları GALATASARAYLI olarak bile görmüyorlardır.Yıllarca bunlara tanıklık ettik ne zaman klüp başarı elde etti başındakileri yediler neden çünkü kulübü kendi ellerinde tutmaları için.Zaten bu liseliler olmasa şimdi çok farklı noktalardaydık.

SPORX.COM ‏@sporx 2m

SON DAKİKA | L'equipe, Chedjou transferinin henüz sonuçlanmadığını ve kulüplerin arasında '500 bin euroluk' bir sorun olduğunu duyurdu.

al iste

Simdi burun kiviranlar olacak ama 2 yil önce Ilkay ve Mehmet Ekici Nürnbergte yanyana oynuyorlardi,ikisinede ayni deger biciliyordu,Mehmet Bremene giderek hayatinin hatasini yapti,iyi bir ortama gitseydi simdi Ekici cok gözde bir futbolcu olacakti,bence yönetimin kafasinda fiyat olarak en dibe vurmus Ekici ve Töre var,bu isimler Fatih hocayla gercek kapasitelerine ulasirlar,birde Eren Derdiyok var,kalite olarak,Umutu,Cenki filan ikiye katlar.

Yanlış anlıyorsunuz bence....Adam evet dememiş ki...Baya bi gürültü olur demiş...Kesinlikle İnler değil.

bence dogru anlamis. herkeze cevap vermior twiitere. özelikle onunkine vermis cevap ve arkasina gülücükde koyduysa iner dir bu kisi.

yahu Inler diyorsunuz. 3 Senelik sözlesmesi var daha. Iyi bir sezon gecirdi ve napoli 17.5 milyon € verdi udineseye. alirsak 20 milyona aliriz yoksa hayatta vermezler napoli

yabancı sınırı diye saçma bir kural olmasa MELO ama malesef var ozaman İNLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt