Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk olayı kapandı ama son kez birşeyler yazmak istiyorum. Alperin f5 e transferinden sonraki ilk röportajını izleyin adam gülmüyor. KESİNLİKLE TEBESSÜM ETMEDİ. Daha sonra başka bir video gördüm Anadolu Üniversitesinde Galatasarayımız ile ilgili bir konu açıldı adamın ağzı kulak memelerinden arkaya doğru gitti. Sporx TV - Alper Potuk: "Burak Yılmaz'la oynamak isterim" video - Alper Potuk, Açıklama, Panel

Bakın Alper f5 te hiçbir zaman tam potansiyeliyle oynamayacak. Çünkü kalbiyle değil bedeniyle oynayacak. Tıpkı topuz örneğinde olduğu gibi. Evinde gizli gizli bizim maçlarımızı takip edecek ve içi gidecek. Emrebeleşten azar yedikçe, takım içindeki çirkeflikleri gördükçe üzülecek... Sonu diğer hepsinin sonu gibi olacak :ayatollah:

Alper'e çok yazık oldu gerçekten. Fener kendi pis hesapları uğruna harcadı genç bir oyuncuyu daha.

Zorla imzalattırdıkları çok belli o sözleşmeyi. Ama kimse dur demediği için bunlar böyle istediğini yapmaya devam edecek. Tehditle,hileyle...

Bize gelseydi çok başarılı olacağına emindim. En çok istediğim transferlerdi belkide. Çok kez yazmıştım Alper,Alper diye...Şöyle oynayacak, böyle oynayacak, çok başarılı olacak diye uzun zamandır. Ben de baya hayal kırıklığına uğradım.

Hayırlısı olmadı ama yine de hayırlısı olsun diyelim. Yapacak birşey yok malesef.

Beyler son dakika Haberi kesin 100% bilgi degil ama ikiside bitmek üzere : Hulk Galatasaray'da :), Sneijder Tottenham'de :(

:Z2:

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Herkese iyi nöbetler diliyoruz..

yabancı sınırı olmasa chedjou -dany ikilisi süper olurdu..

le-serbe-milovan-sikimic-enfin-qualifie-va-faire-son-grand-retour-au-sein-de-la-defense-du-racing-photo-dna-michel-frison.jpg

MİLOVAN SİKİMİÇ ... mutlaka almalıyız :ayatollah::ayatollah:

100% dogru degil dedik üstüme binip inmediniz daha duyduk sadece yau öldürdünüz beni :lol:

Dany'nin kesik yemesinin en büyük sebebi yabancı sınırıydı, Hakan Balta o kadar kötü ki, Balta'ya güvenemediğinden Dany'yi kesmek zorunda kalıyordu hoca.

Dany takımın en çabuk en kuvvetli defansıydı, olmasa daha kötü geçerdi sezon.

Dany dünyanın en çok pozisyon hatası yapan defanslarından biridir. Diğer özellikleri hızı filan göze battığından iyi görünür. Fransa'dan yollanmasının sebebi de bu. Shalke maçında yedirdiği gole bakın mesela. Bir çok maçta benzer hareketleri vardır. Yanındakileri hep kötü gösterir. (Sadece Riera'da tersi oldu)

Dany abartılıyor bir kaç müdahalesinden dolayı. Adam hemen her rakip hücumunda pozisyon hatası yapar, yerini kaybeder. Kafa toplarında sıfırdır.

Pardon pardon kamerun bu sene gidemedi galiba afrika kupasına. Nijeryayla fildişinin maçıyla karşılaştırdım ben. Nijerya eleyince eboue dönmüştü yobo kalmıştı o kalmış aklımda ama dany'e baktım 8 kere çağrılmış milli takıma kusura bakma

Daha adını okuyamadıgımız adamdan kaliteli topcu cıkmasını bekliyoruz. Topcu dedigin adının güzelligiyle ' Ben bu isi yapıyorum ' diye bagırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt