Cevap: Transfer Nöbeti
Alper'e çok yazık oldu gerçekten. Fener kendi pis hesapları uğruna harcadı genç bir oyuncuyu daha.
Zorla imzalattırdıkları çok belli o sözleşmeyi. Ama kimse dur demediği için bunlar böyle istediğini yapmaya devam edecek. Tehditle,hileyle...
Bize gelseydi çok başarılı olacağına emindim. En çok istediğim transferlerdi belkide. Çok kez yazmıştım Alper,Alper diye...Şöyle oynayacak, böyle oynayacak, çok başarılı olacak diye uzun zamandır. Ben de baya hayal kırıklığına uğradım.
Hayırlısı olmadı ama yine de hayırlısı olsun diyelim. Yapacak birşey yok malesef.
Alper Potuk olayı kapandı ama son kez birşeyler yazmak istiyorum. Alperin f5 e transferinden sonraki ilk röportajını izleyin adam gülmüyor. KESİNLİKLE TEBESSÜM ETMEDİ. Daha sonra başka bir video gördüm Anadolu Üniversitesinde Galatasarayımız ile ilgili bir konu açıldı adamın ağzı kulak memelerinden arkaya doğru gitti. Sporx TV - Alper Potuk: "Burak Yılmaz'la oynamak isterim" video - Alper Potuk, Açıklama, Panel
Bakın Alper f5 te hiçbir zaman tam potansiyeliyle oynamayacak. Çünkü kalbiyle değil bedeniyle oynayacak. Tıpkı topuz örneğinde olduğu gibi. Evinde gizli gizli bizim maçlarımızı takip edecek ve içi gidecek. Emrebeleşten azar yedikçe, takım içindeki çirkeflikleri gördükçe üzülecek... Sonu diğer hepsinin sonu gibi olacak :ayatollah:
Alper'e çok yazık oldu gerçekten. Fener kendi pis hesapları uğruna harcadı genç bir oyuncuyu daha.
Zorla imzalattırdıkları çok belli o sözleşmeyi. Ama kimse dur demediği için bunlar böyle istediğini yapmaya devam edecek. Tehditle,hileyle...
Bize gelseydi çok başarılı olacağına emindim. En çok istediğim transferlerdi belkide. Çok kez yazmıştım Alper,Alper diye...Şöyle oynayacak, böyle oynayacak, çok başarılı olacak diye uzun zamandır. Ben de baya hayal kırıklığına uğradım.
Hayırlısı olmadı ama yine de hayırlısı olsun diyelim. Yapacak birşey yok malesef.