Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sa

Herkes sol bek için kolaravo clichy gibi isimler yazıyor da beyler başkan carlinhos u istiyoruz demedimi onu ne cabuk unuttunuz

Bize en yararlı olacak solbek Adriano'ydu ama oda yeni şözleşme imzaladı.Serbest kalma maddesi 90 milyon euro :o

Tam hocanın aradığı adamdı defansın neredeyse her yerinde oynuyor, ileri kanatlarda oynuyor, ön libero oynuyor tam Fatih Hocanın kalemiydi ama olmadı.

bu fener şikeden eninde sonunda ceza alırmı uefadan yoksa kapandımı sizce bu olay

Bence sol bek adayı süpriz olabilir Haldun reyiz ilgileniyorsa medyada zikredilmeyen biri olabilir.

Bize en yararlı olacak solbek Adriano'ydu ama oda yeni şözleşme imzaladı.Serbest kalma maddesi 90 milyon euro :o

Tam hocanın aradığı adamdı defansın neredeyse her yerinde oynuyor, ileri kanatlarda oynuyor, ön libero oynuyor tam Fatih Hocanın kalemiydi ama olmadı.

90 milyon şaka heralde :)

Arkadaşlar bazıları ünal başkan ın olağanüstü genel kurula gitmesini eleştiriyor.Fakat başkan cok akıllı hem yönetim içindeki çatlak sesleri kesicek hemde 3 yıl daha süre uzatıcak.Siz hala yok ali dürüst gitcekmiş abdülrahim albayrak gitcekmiş transfer aksıcakmış onun derdindesiniz!!!!

Bu takımda en son gidecek 2 oyuncu

Burak Yılmaz

Selçuk İnan

Fatih terim Muslera ya ne kadar para verirlerse versinler satmam demişti. aynı durum Selçuk ve Burak içinde geçerli olması lazım

Bu sezon çok oynamamış o konuda haklısın ama iskandinav dynce aklıma direk o geldi.. dünya kupasında çok iyiydi genç adam ucuza alınabilir parlayabilir diye düşündüm..

Hayir parlamasi mümkün degil bana göre. Genc diye aldanmayin. Iyi bir stoper degil.

Arkadaşlar bazıları ünal başkan ın olağanüstü genel kurula gitmesini eleştiriyor.Fakat başkan cok akıllı hem yönetim içindeki çatlak sesleri kesicek hemde 3 yıl daha süre uzatıcak.Siz hala yok ali dürüst gitcekmiş abdülrahim albayrak gitcekmiş transfer aksıcakmış onun derdindesiniz!!!!

3 yil olmayacakmis iste. Süre 11 ay yeni tüzüge göre. Herkes öyle diyor. Ayrica yeni yönetim de sorun degil, sorun yeni isimler.

Aralarinda bu görevi hakeden kimse yok Haldun Üstünel disinda. O da kesin mi belli degil.

iskandinav stopcu: agger

7 yabancılı ütopik kadrom :)

..................Muslera.....................

d.alves.....semih......chellini.....kolarov

.

.

..............g.inler......s.inan..............

.

..................w.sneider...................

.

.

Nani.............drogba.............arda

biraz daha normal kadrom:)

..............muslera...........

eboue....semih...chedju...calinhos

.

..........inler ...selçuk......

.............sneider..........

.

.nani........drogba.........arda

Nani bence imkansız bi transfer zaten Uniteddan yıllık 6 milyon euro alıyo getirmemiz için en az 7 8 vermemiz lazım ki şimdilik bu da imkansız gibi duruyo

Eleştirilen ve korkulan nokta bu isimlerin Terime yakın olan isimler olması . Terim bunu kendine çekebilir ki anti Terimci tyfa daha da güçleniyor yönetmde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt