Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

RIERA->Mathieu

Aziz, fener taraftarının Bug'ını bulmuş arkadaşım , adamlar şampiyonluğu unuttu hala sağa sola kapak derdinde. Kupa bizim müzede beynini sevdiğimin angutu . Aziz aykut kalıyorsa Pele'yi Maradona'yı getirin . Mayıs ayı gelince ağlayan yine siz olacaksınız.

Saint Etienne deki Ghoulam i alirim daha iyi

Jérémy Mathieu

[video=youtube;x9rwHOX-c_g]https://www.youtube.com/watch?v=x9rwHOX-c_g[/video]

Mathieu'yu da beğendim ben aradığımız adam işte.Sol bek ve stoper oynuyor tecrübeli.Sol açıkta da oynuyormuş.Yalnız boyu uzunmuş o hoşuma gitmedi.Tahminim defansı Riera'dan iyi ama ofansı Riera'dan kötü,ağır ama nerede durmasını bilen bir adam olduğu yönünde.
ofansida cok iyidir,yillarca valenciada takip ettigim bir futbolcudur,sol bek mevkisinde riera ile kiyaslamak ayiptir ya

Mathieu iyidir kötüdür orasını geçtim ama 30 yaşındaki bir oyuncuyu neden alıyoruz Riera'nın yerine:confused::confused::confused:

Daha genç birisi yok mu ki?

Chedjou iyi güzel de, bu yabancı kontenjanı nasıl olacak ben onu merak ediyorum. Bu durumda sağ yada sol bek türk olmalı ama öyle bir şansımız da yok :SS:

"Galatasaray‚ Aurelien Chedjou transferini 24 saat içerisinde KAP´a bildirecek. (DHA)

Mathieu ya yerden yere vuruluyor ya çok abartılıyor. O kadar mükemmel bir dam filan değil. Mesela bir Kolarov değil. Bir Hakan Ünsal da beklememek lazım.

Ama Çağalr Birinci muamelesi de yapılmasın adama. Gelirse ligin en iyi sol beki olur. Ama ben daha iyisini alabileceğimize inanıyorum.

Mathieu 2 sene önceki hali olsa eyvallahta adam hem 30 yaşına geldi hemde geçen sene neredeyse maça çıkmadı.(15 maça çıktı çoğu sonradan girdi diye hatırlıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt