Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sümüklü Alper'in yaptığına bak sen. Chedjou'nun bile Fenerbahçe'ye gideceğini düşünenler var. Yapmayın beyler, bu "psikolojik üstünlük" gidiyor demektir. :lol:

fenevin chedjou transferine el attigini herkes biliyor ama fark ettiginiz gibi kap'a aciklama yapmadilar

sebebi ise gayet acik

biz transferi bitirince aziz yildivim dan su sekilde bir aciklama bekliyorum

fenev bir oyuncuyu isterse alir bknz alper potuk

az seref yoksunu degil bu zat :)

kap'a bir tek bizim aciklama zorunlulugumuz var sanirim :)

Son dakika fener Lille'e yüksek bonservis verip çomak sokmasın işe.Adamın koltuğu için tek şansı transfer çalımları.

Tamam bakilir varsa sorun halledilir

Siz birbirinizle tartismayin bosuna

durup dururken tartışmaya başlıyorsunuz ya şaşırıyorum ama sonra tartışan üyelere bakıyorum hep aynı kişiler olduğu için normal karşılıyorum :yenieek:

Chiellini zu Fener ????????????????

Öyle diyorlar.

aferin arastirmaci forum uyesi bravo.agaliktan falan anlamam ben,bildigimi yazarim

Gelip burda herkesi provoke etme gecmisi katip. Senin gecmisini hic konusmayalim, onunla bununla kavga eden, küfür eden ve hala akillanmayan. Simdi de acil daha fazla alintilama. Böylesi ikimiz icinde daha iyi olur.

Not: Yanlis hatirlamiyorsam ikinci üyelik yasaktir. Ayrica kendini gizlemek istiyorsan avatar konusunda biraz dikkatli ol.

Ftw tamamen takipçi kazanma odaklı goygoy yapan bi adam, bi halt bildiği yok

cözdüm ben bu adami zaten. dedigin gibi twitterden ordan burdan cidi alinacak muhabirleri takip ediyor genelikle sonra duyum veriyor hizli cekilde. kendisini ingilterede oturan garibanin teki :asd: hobby si isde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt