Armağan Kalkavan
Sarı Üye
- 18 Ağustos 2012
- 304
- 0
- 836
Cevap: Transfer Nöbeti
Hayırlı olsun Cheejoouuu nasıl okunuyo ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman diğer transferimiz Jean II Makoun mu yani? Duyumun bu yönde mi ?
Ben zaten yazimin basina kimse tanimiyor yazdim, iyi dikkat ettin.
yabancı sınırı olmasa sanki chedjou - dany ikilisi daha iyi olur gibi.
Alper Potuk olayı kapandı ama son kez birşeyler yazmak istiyorum. Alperin f5 e transferinden sonraki ilk röportajını izleyin adam gülmüyor. KESİNLİKLE TEBESSÜM ETMEDİ. Daha sonra başka bir video gördüm Anadolu Üniversitesinde Galatasarayımız ile ilgili bir konu açıldı adamın ağzı kulak memelerinden arkaya doğru gitti. Sporx TV - Alper Potuk: "Burak Yılmaz'la oynamak isterim" video - Alper Potuk, Açıklama, Panel
Bakın Alper f5 te hiçbir zaman tam potansiyeliyle oynamayacak. Çünkü kalbiyle değil bedeniyle oynayacak. Tıpkı topuz örneğinde olduğu gibi. Evinde gizli gizli bizim maçlarımızı takip edecek ve içi gidecek. Emrebeleşten azar yedikçe, takım içindeki çirkeflikleri gördükçe üzülecek... Sonu diğer hepsinin sonu gibi olacak :ayatollah:
Dany'i hiç çağırdıklarını görmedim![]()
Beyler son dakika Haberi kesin 100% bilgi degil ama ikiside bitmek üzere : Hulk Galatasaray'da, Sneijder Tottenham'de
![]()
Dany'i hiç çağırdıklarını görmedim![]()
adam abidik kubidik adam istedi. yazdıkları tarife uymuyor canm
Beyler son dakika Haberi kesin 100% bilgi degil ama ikiside bitmek üzere : Hulk Galatasaray'da, Sneijder Tottenham'de
![]()
beyler son dakika haberi kesin 100% bilgi degil ama ikiside bitmek üzere : Hulk galatasaray'da, sneijder tottenham'de
![]()
Eyvallah sagol, sen yarin bossun galiba:trollface:
![]()
![]()
afrika kupasında oynayan ben değildim ya![]()