- 1 Şubat 2009
- 25.107
- 25.297
- 3.468
Cevap: Transfer Nöbeti
gif olayı çıktı mertlik bozuldu.
gif olayı çıktı mertlik bozuldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hep itaatkar kaldım:heart::cay:
24.05.13, 01:12
Cesur Aslan
![]()
Gümüş Aslan![]()
![]()
Üyelik tarihiMar 2013Mesajlar253
Cevap: GSfans.org 2013 Yaz Transfer Nöbeti
Yokoylebirisi Nickli Üyeden Alıntı![]()
forum konusunu atsana ya.merak ettim üyelerin yorumu ne?![]()
Selin yorumların hepsini okuamsan iyi adamlar galyana gelmiş dümdüz gidiyorlar haberin olsun,vay be ilahi adalet derim ben buna,iyi ki de adminlerinin kuş olduğıu bir sitede daha fazla zamanımı harcamamışım![]()
![]()
BİZDE BAYLIYORDUK ÜYE OL DİYE
Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.
Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.
Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;
https://twitter.com/smrtklc
Başka sorusu olan yoksa transfer mevzularına dönebilirsiniz.
Senin ismin öncede ne idi canım ? Engin olmadan önce
konu ciddi degilmi yahu![]()
Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.
Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.
Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;
https://twitter.com/smrtklc
Başka sorusu olan yoksa transfer mevzularına dönebilirsiniz.
beyler chedjou ile 4 yıllık imza atılmış galiba.

Birincisi, adım Eray Özgür değil.
Senin ismin öncede ne idi canım ? Engin olmadan önce
Nevizade rütbesi alınan Hayri Cund Adminlere saldırdı![]()
![]()
siz taktınız bana zaten yaAma bu arkadaş cidden fenerli yani sallamıyorum![]()