Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gif olayı çıktı mertlik bozuldu.

Beyler biz birliğimizi dirliğimizi bozmayalım GALATASARAYlılık ruhunu ortaya koyalım. kimseye malzeme vermeyelim. bunu okuyan ezik, şikeci, muzcu, ırkçı fenevliler size gülüyoruz sadece:cool:

24.05.13, 01:12

Cesur Aslan

user-online.png

Gümüş Aslan
gumus.png
reputation_pos.png
Üyelik tarihiMar 2013Mesajlar253

Cevap: GSfans.org 2013 Yaz Transfer Nöbeti

quote_icon.png
Yokoylebirisi Nickli Üyeden Alıntı

forum konusunu atsana ya.
biggrin.gif
merak ettim üyelerin yorumu ne?

Selin yorumların hepsini okuamsan iyi adamlar galyana gelmiş dümdüz gidiyorlar haberin olsun,vay be ilahi adalet derim ben buna,iyi ki de adminlerinin kuş olduğıu bir sitede daha fazla zamanımı harcamamışım
biggrin.gif
biggrin.gif

BİZDE BAYLIYORDUK ÜYE OL DİYE:D

sanki bu isimde birisi var buralarda.

Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.

Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.

Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.:D Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;

https://twitter.com/smrtklc

Başka sorusu olan yoksa transfer mevzularına dönebilirsiniz.

Oha adam burak yılmaz

Yav adam bin senedir burada, Eray falan değil adı isim benzerliği olunca ona takıldık ne yapalım Chedjou mu tartışalım sabaha kadar.

Muhabbet ve geyik güzel bir şeydir :D

Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.

Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.

Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.:D Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;

https://twitter.com/smrtklc

Başka sorusu olan yoksa transfer mevzularına dönebilirsiniz.

Nerden bilelim nerden bilelim ha Hayrinin goygoyunu sayfalarca insanları uyutmayıp şu mesajı yazsan olay bitecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt