Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cedu'nun ayaginda platin var diyorlar? :SS:

Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.

Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.

Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.:D Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;

https://twitter.com/smrtklc

Başka sorusu olan yoksa transfer mevzularına dönebilirsiniz.

Bu abi benim 3 aylik cezami 1 aya indiren agabiydi :sad007:

Birincisi, adım Eray Özgür değil. İkincisi o twitter hesabı benim değil. Üçüncüsü, bu iş baştan beri Hayri'nin eğlence olsun diye yaptığı bir şeydi.

Dördüncüsü, bana sordu ve nöbete koyayım mı dedi. Ben de bir şey demedim, amacı dalga geçmek değil, eğlence olsun, goygoy olsundu.

Beşincisi, durumu anlayan tonla adam olmasına rağmen hâlâ ciddi ciddi sövüp sayan falan var. Hele Talha Kara, yıllardır bu fırsatı bekliyormuş adam.:D Altıncısı, ismimi cismimi merak eden yazabilir, gerçek twitter adresim de;

Af et bizi büyük baskan.

Şeref Aydın geldi kavga biter artık.

tabi bizim az mesajımz varya eski deiliz ya kimse bize bsey acıklamsn tınlamsn makaramı gercekmi anlmadık.

Ulan Hayri yine yaptın yapacağını

ama başta Eray'ı pardon Sertaç olacaktı

bu oyunu başarıyla oynayan herkesi tebrik ederim

itiraf etmeliyim ki güzeldi...

Arada böyle şeyler iyidir beyler, her şeyi ciddiye almanıza gerek yok, bakın gülen güldü, eğlendi. Keyif almaya bakın böyle durumlarda zira Fenerli falan barınamaz içimizde, ihtimal dahi olamaz rahat olun.

Ha bazılarının niyetlerini ortaya çıkardık bu olayla, onlar da mutlu oldukları forumlarında yazmaya devam etsinler zira onun eksikliğini hisseden yok, olmaz da. ;)

Tek merak ettiğim kafa kağıdındaki isminizi neden burada kullanmıyorsunuz çok mu çok gizlisiniz?

fener çinli Chok Soktun Cheng i almış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt