Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fenerli adminin forumdaki arkadaşları irdelenmeli.. bu bir truvadır GSC halkı.. Gerekeni yapmalıyız

Oğuz Serdar geldi aklıma.

Böyşe şaka mı olur ben inanmıyorum şahsen fenev yazınca rahatsız olan bir sürü yönetici var burda..

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!!

by by aşkım

Böyle şeylere müsade etmeniz hoş olmadı. Bunları sıradan üyeler yapsaydı, konuyu dağıttığı gerekçesi ile çoktan cezalandırılmıştı. Burası eğlence forumu değil. Hele transfer başlığı hiç yeri değil.

ooo hoşgeldin

kirmizi_hali_3.jpg

Tek merak ettiğim kafa kağıdındaki isminizi neden burada kullanmıyorsunuz çok mu çok gizlisiniz?

Değiştireli 3 ay falan oldu, öncesinde 4 senedir o isimle buradayım zaten. Dikkatinizden kaçmışsa sizin probleminiz yapacak bir şeyim yok. 4 yıldır burada admin olan birinin bir anda yok olmasını farkedemediyseniz ve yumurtadan başka bir admin çıkınca garipsemediyseniz sorun sizde bence.

Özel, kişisel bir durum isim değişikliği. Bi gizliliiğim yok.

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt