Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ay sonu gelmeden transferler bitecekti.

Her sene olduğu gibi bu sene de yalan oldu.

Takımın eksikleri belli, hala transfer yok.

Ayrıca Umut Bulutun bonservisi neden alınmıyor anlamış değilim.

Böyşe şaka mı olur ben inanmıyorum şahsen fenev yazınca rahatsız olan bir sürü yönetici var burda..

Rahatsız olduğumuz falan yok. Biz Antu değiliz, Antu'da kullanılan saçma sapan kısaltmalar burada kullanılmamalı o yüzden, onların bize 6s demesi onların acizliğini gösterir keza biz yaparsak da bu bizim sorunumuz olur.

Tahammülsüzlük falan yok, o tip şeylere izin verirsek seviye falan kalmaz burada, dışarıdan görünene göre basit yorumlarda bulunmayın. Biz yıllardır yöneticiyiz burada, siz gidiyorsunuz biz hep kalıyoruz o yüzden bırakın da neyin doğru neyin yanlış olacağına biz karar verelim.

hahaha şakayı ciddiye alanlar var hala adminlere yakışmadı falan..

adminlerin ya da bu olayı çıkarttığı söylenen hayri (soyadını bilmiyorum) ne zevk aldığını ya da bunu yapmanın ne tür bir mantıklı açıklaması olduğunu biri bana açıklasın.

milleti kızdırmaya, germeye, sinirlerini bozmaya ne gerek var. şurada insan gibi transfer nöbeti tutuyoz durduk yere muhabbet çıkıyor. yazık.

Değiştireli 3 ay falan oldu, öncesinde 4 senedir o isimle buradayım zaten. Dikkatinizden kaçmışsa sizin probleminiz yapacak bir şeyim yok. 4 yıldır burada admin olan birinin bir anda yok olmasını farkedemediyseniz ve yumurtadan başka bir admin çıkınca garipsemediyseniz sorun sizde bence.

Özel, kişisel bir durum isim değişikliği. Bi gizliliiğim yok.

Yok sadece merak ettiğimden sordum çoğu kişi böyle yapıyor bie numarası varsa bizde yapalım vabında sordum ayrıca forumda kim adminmiş değilmiş hiç merak edip aklımda tutmadım

şeref aydın ın yerinde olmak istemezdim adam iki kelam etmeden transfer soruluyor adama :sad007:

Şeref reis KOLAROV transferi hakkında bilgin var mı?

şeref reis bi iki tıkırdatsa bari, uyucamda okuyayım öyle uyuyum diyom

lordlar kamarası terk arkadaşlar seviye uymadığı anlarda müdahil olmamak gibi bir tercih hakkınız var linç ederken önden koşanlar düştükleri durumun utancını espri anlayışıma uymadı seviyesizler diyerek örtbas edebileceklerinimi düşünüyorlar

Sekoloji gibi Adminlerimiz olmadigi icin sukretmemiz lazim :D

Seref abi Kolarov gelirmi ?

Selam Beler ben Chedjou. Gündeme ilişkin acıklamalar yapmak için bu üyenin hesabından giriş yapyorum. Galatasaray'a transferim bitme noktasında. Benden haber bekleyin. Öptüm kib bb.

Gitmeyin la. :sad007:

tamam işte şaka bitti ne uzatıonuz halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt