Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biraz gevşeyin, forum burası. Sanal ortam, siz gerçek yaşamınızda birbirinize hiç şaka yapmıyor musunuz? Arkadaşlarınıza planlı şakalar düzenlemiyor musunuz?

Bunun ondan farkı yok. Sürekli futbol konuşmak falan sıkar insanı. Biraz farklı şeylerden bahsetmek gerek, eğlence, gırgır şamata güzel şeylerdir. 24 saat burada aynı şeyleri konuşup tartışıyorsunuz, biraz işin keyfini çıkarmaya bakın. Herkes güldü eğlendi, birileri de sinirlendi. Sinirlenenler, komik duruma düşenler olacaktır, şakanın amacı bu. Diğer kesim de bunlara gülecektir. Şaka bitince herkes gülüp eğlenir.

Bunu deneyin, burada adminiz ama hükümet değiliz. Koca bir ülke yönetmiyoruz. Başbakan halkına şaka yapsa, tepkileriniz mantıklı da şaka yapan da siz yaşlarında insanlar. Burası arkadaşlık ortamı kurulması gereken yer. Biraz sakin.

Şaka yapılacak konu var konu var herkesin eğlence anlayışı bir değil bana göre adminlerinde bu işin içine dahil olması bana kalırsa saçma olmuş he şimdi ben sövemdim başak biri sövse ne olacak peki?Bilmiyorum benim espri anlayışıma uymadı.

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!!!

banlamaya gerek mi var.kapı orda

Ne komikti valla gülmekten yerlere yattım bende bu forumu ciddi bi forum sanırdım meğerse çoçuk beyinli adamlar yönetiyormuş Hesabımı banlayabilirsiniz bu forumda bu kadar süre takılmam bile aptallıkmış!!!!!!

Keyfin bilir, şakanın zaten 80 yaş beynine sahip olması beklenmez. Şaka her yaşta yapılır ve bütün şakalar çocukça olur, diğer türlü eğlencesi olmaz.

n7blz.gif

Wayy ....

Jeremiah JOHNSON Bu işi Halleder .... :D:D:asd:

Bu forumdan kovulan ve kovulduktan sonra 100'lerce kez özel yollardan yalvaran kişiler, başka yerlere üye olup buraya kaka atıyorlar ilginç ve trajikomik. :D:o

Bende ilk olarak diğer foruma üye olmuştum,fakat adminin teki bana hakaretler edip,üstüne benden özür isteyince bende dayanamadım bende karşılığını verdim,daha sonra başları geldi,ilk sen özür dile sonra oda diler dedi,etmedim,etmezsen 3 ay ceza yiyeceksin dediler ,bende gerek yok sınır koymayın silin üyeliğimi dedim ve oraya birdaha girmedim.Buraya 2011 de üye oldum ama yaklaşık 1 sene üye olmadan takip ettim.Adminleri özellikle takip ettim.O yüzden o forumdaki beyin yoksunları ilk önce kendi pisliklerini temizlesinler sonra buraya çamur atmaya kalksınlar.Yaşasın GSC.Seviyorum burayı :yenieek:

VALENTIN STOCKER gelmiosa nothin to do here

@SrfAydn

hosbulduk tesekkurler.

hayrola kavga mi var? bu potuk denen hirbo bizi oldukca gerdi, sakin olmakta fayda var :-)

Kavga yok Şeref adminler bize güzel bir latife yaptılar

bu arada Potuk'un ne suçu var sonuçta o seçimini yaptı

Niye sinirlerimiz bozulsun ki ?

her işte bir hayır vardır şüphesiz ki...

yav birakin su tantanayi hadi seref bildigin varsa anlat :D

Şimdi şakayı Hayri Cund mu yaptı? Rütbe değişikliği bunun bir parçası mıydı?Ben hala anlamadım.

beyler mesaj sayısı az olan konuda tartışsanız ya :D transfer ile ilgili yorumları okumak için tık tık tık yapa yapa mouse ömrü azalıyor :D

Yalnız benim anlamadığım olay bu twitler nasıl oldu da anında silindi :D Onu da mı siz fotoşokladınız naptınız :)

Şaka yapılacak konu var konu var herkesin eğlence anlayışı bir değil bana göre adminlerinde bu işin içine dahil olması bana kalırsa saçma olmuş he şimdi ben sövemdim başak biri sövse ne olacak peki?Bilmiyorum benim espri anlayışıma uymadı.

Yahu sövse n'olur? Şaka bu, hakaret edene ses mi çıkardık? Eğlence anlayışıymış, güzelce açıklama yapıyoruz hâlâ fikir savunuyorsunuz. Neyse, çoğu kişi erken farkedip güldü eğlendi, 1-2 kişi aksi duruma düştü diye şaka kötüydü denmez. Sen ve 2-3 kişi daha durumu farkedemediğinden hoşnut olmamanız normal.

Aynı mesajı sürekli atmanın amacı nedir acaba?

arkadaslar yaptigim saka seref abinin foruma donmesini sagladi boyle dusunun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt