Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baslik amacindan bayagi bir sapmis.

bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.

baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.

Yav adam bin senedir burada, Eray falan değil adı isim benzerliği olunca ona takıldık ne yapalım Chedjou mu tartışalım sabaha kadar.

Muhabbet ve geyik güzel bir şeydir :D

Yaptığınız büyük terbiyesizlik , GALATASARAYlının GALATASARAYlıya saygısı bu kadar mı ?

Ama bu şaka da emeği geçen herkese başta Hayri Cund olmak üzere helal olsun diyorum, şu ana kadar ki en büyük çapta ki sazan operasyonunu gerçekleştirdiler,hemen hemen hepimizi sazana getirdiler :D

o şaka yüzünden benim sinirim bozuluyorsa gecenin bir saatinde sinirleniyorsam ciddiye alırım. galatasaray ile yatıp kalkıyoruz biz. bu forumda tanınan bilinen bir forum burada olacak böyle birşey rakiplere dalga geçme konusu yaratır. o yüzden sinirlenmekte ve ciddiye almakta haklıyız.

Yeter be kardeşim ne uzattın yav, ülkeyi mi kurtarıyoruz yav sanki. Arada latife, şaka olacak tabi. Oldu olacak forumdaki gülme smileylerini de kaldıralım ne dersin? Ciddiyetimizi azaltıyorlar ne de olsa.

Bende ilk olarak diğer foruma üye olmuştum,fakat adminin teki bana hakaretler edip,üstüne benden özür isteyince bende dayanamadım bende karşılığını verdim,daha sonra başları geldi,ilk sen özür dile sonra oda diler dedi,etmedim,etmezsen 3 ay ceza yiyeceksin dediler ,bende gerek yok sınır koymayın silin üyeliğimi dedim ve oraya birdaha girmedim.Buraya 2011 de üye oldum ama yaklaşık 1 sene üye olmadan takip ettim.Adminleri özellikle takip ettim.O yüzden o forumdaki beyin yoksunları ilk önce kendi pisliklerini temizlesinler sonra buraya çamur atmaya kalksınlar.Yaşasın GSC.Seviyorum burayı :yenieek:

diğer forum neresi la

bu arada transferde "bitti" kavrami diye bir sey yok artik arkadaslar. sizlere onerim sagda solda "x bitti", "x yarin aciklanacak" tarzi soylemlere fazla inanmayin. daha iki gun once alper potuk konusunda olanlar hala akillarda. bu saatten sonra resmi sitede gormeden unal aysal bile duyum verse inanmayin derim.

baskan bile yanilabiliyorken duyumculara itimat etmeyiniz. chedjou konusunda ben de az cok bir seyler biliyorum, transferin gerceklesme orani yuksek. ancak digerleri gibi "bitti" tarzi seyler soyleyemem.

Kolarov icin bir kac kelam be abi

seref reis alper potuk olayı planlı bir olaydı.adamlar almıyoruz diye kap açıklaması yapmadılar mı?

Su kadioglu'nun twitlerine kafa yorun arkadas biraz. Adam ne demek istedi, kimi demek istedi?????

yapmıyımda 5 yasında kızım var yüzü kızarıp utanıyo hata yapınca adamlar yağ gibi üste cıkmaya çalışıyo linç hangi seviyede var o arkadaşların olaya verdiği tepkilere bak ikiside durumu ciddiye alan tek tük kişiler ve asıp kesip hakaret ediyolardı şimdi kalkmış espri anlayışıma uymadı seviye düşük diyor

halbuki biraz durup baksa seviyesi yukarı cıkacak işte neyse gecenin bi yarısı takılsınlar kafalarına göre

Şeref bildiğin az şeyleri burada bizimle paylaşır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt