- 17 Eylül 2009
- 15.237
- 1.039
- 1.618
Cevap: Transfer Nöbeti
drogba'nın sol beke yazılması baya komikmiş cidden. kim bilir ne gülmüşsünüzdür. dünyanın en güzel şakasını kaçırdık.
şakanız bile futbol olmuş, beyin loblarınız oksijen alsın biraz, yazık valla. adam hâlâ drogba sol bek şakası güzeldi diyor. geçen ben de muslera'yı başkan yaptım, gül gül öldük
ayrıca babamla bile dalga geçerim, sen kimsin ki? adama bak ya.
konuyu saptırmanın bir alemi yok. elbette şaka olur olmaz değil. mesela burada drogbayı sol beke yazmıştı biri geçen gün gayet komikti bir sürü beğeni aldı. ama bu olay normal bir şaka değil. dışarıdan fenerlinin biri görse dalga geçecekler forumla ve galatasaray taraftarıyla. forumla geçmesi önemli değilde galatasaray taraftarıyla kimse dalga geçemez. bu duruma düşürecek hareket yapamaz yapmamalı. ben onun derdindeyim.
drogba'nın sol beke yazılması baya komikmiş cidden. kim bilir ne gülmüşsünüzdür. dünyanın en güzel şakasını kaçırdık.
şakanız bile futbol olmuş, beyin loblarınız oksijen alsın biraz, yazık valla. adam hâlâ drogba sol bek şakası güzeldi diyor. geçen ben de muslera'yı başkan yaptım, gül gül öldük
ayrıca babamla bile dalga geçerim, sen kimsin ki? adama bak ya.