Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seni zorlasalar validene düz giden insanların tuttuğu takıma gider misin?

cocuk cahil biraz ama konusmalarina bakarsak. halil de oglum bak mak öldürcekler beni ve sayre demisdir gitmisdir oraya oda. baya es es binasinda kaldilar cünkü. mafia cilar bu transferde malesef basari oldu ama elin sonunda hak yerini bulacakdir.

gitmese kariyerini bitiririz diye tehdit etmişlerdir. hakemlere bile sizi elimden federasyon kurtaramaz diyebilen bi varlık allahın topçusuna ne dediyse artık

Tolga ayrılmak istiyomus beyler:))

"Şike süreci bizi çok yordu. Şampiyon oluyorsunuz ama hakkınız verilmiyor. Şampiyon kadronuz dağılıyor. İki yıldır çok yorulduk, yıprandık, psikolojimiz bozuldu. Bizim sevinçlerimizi çalanlara hakkımı helal etmiyorum. Bir taraftan bununla uğraşıp diğer taraftan haksız yere eleştiriliyorsunuz. Gerçekten çok yoruldum, yıprandım. Artık gitmek istiyorum. Teklifler var. Türkiye'den de var ama yurtdışında oynamak istiyorum. Burak, Yılmaz kulübe para kazandırdı. Gittiği her yerde hakkımızın çalındığını söyledi. Bir hafta unuttu, hemen asılıp kesildi. Ona 'Şampiyonluğumuzu inkar etme, onu beraberkazandık' dedim. Sonra gayet güzel bir şekilde bunu söyledi. Keşke herkes Burak kadar cesaretli konuşabilse. "

Seni zorlasalar validene düz giden insanların tuttuğu takıma gider misin?

Ölsem gitmem diyeceğim de gitmezse ölür müydü orasını bilemem :D

Aslında çok ciddi bir durum,normalde polisin bu konuyu araştırması lazım,çünkü son anda araya girenler bu çocuğu bir kenara çekenler biraz adam vurmaktan zevk alan tipler,10 dakikada Fener'i sevdirmişlerdir. Zaten formayı giyip yaptığı ilk açıklamadan belli idi durum.

Ama bu ülkede böyle şeylerin üzerine gidilmesini beklemek hayalcilikten öte bir durum değil.

alper olayıda aynı topuz gibi olacak. gönülsüz gönülsüz oynayacak fenerde. allah seni bildiği yapsın aziz ne diyimki. sırf kendi egoların, tarftarına şirin gözükmek için daha kaç futbolcuyu yakacaksın acaba

Bilmedigimden soruyorum. Misal veriyorum, simdi Adnan Öztürk ciksa, "Dur bakalim Baskan, adayligimi koyuyorum, transferleri resmi olarak bitirmen dogru degil" dese ne olur? Hersey iyi giderken yapilan Baskanlik secimlerinden nefret ediyorum arkadas. Beni korkutan, bir cok önemli ismin yönetimden ayrilacak olmasi. Ufak tefek degisikliklere kimse birsey demezdi. Ama bu kadar radikal degisikliklere genel kurul tepki koyabilir. Bi terslik olmasindan cok korkuyorum, kaldi ki Baskanin hakli oldugunu da düsünmüyorum. Bazi isimler bunu hic haketmedi.

Yav Alper salağı zaten "kulüp menfaati" diye zırvalayıp duruyordu neden bahsediyorsunuz siz. ESES başkanı "bak oğlum Fener'e gidersen daha çok kazanıcaz kulübüne faydan olsun bu çok önemli vs." diye zırvalamıştır. Bu salo da kıyımsız olduğu çok belli zaten hüzünlenip kabul etmiştir. Zaten kulüp menfaati denip duruyordu. Alper biraz dik dursaydı kimse yönlendiremezdi. Hani böyle kendi işine kendi karar veremeyen silik tipler vardır ya Alper biraz öyle gibi sanki.

alper olayıda aynı topuz gibi olacak. gönülsüz gönülsüz oynayacak fenerde. allah seni bildiği yapsın aziz ne diyimki. sırf kendi egoların, tarftarına şirin gözükmek için daha kaç futbolcuyu yakacaksın acaba

yaptigi aciklamaya göre iyi dinlemek gerekir...

es es menfatleri dogrultusunda ...ve milli takim icin en iyisini yapacam gibiler. pro bakacak olaya gönülden gittigini bende zanetmiyorum. ama yedigi küfürlerden sonra o formayi giymekde koymusdur ona büyük ihtimalde. baski var bu isin icinde .

Bu arada Alper mevzusunu açmak istemezdim ama zorladılar felan diyince konuşmak durumunda kaldım.

Chedjou almışız sanırım :D amksporun yazısına göre çok sevindim 10 numara transfer oldu

Bu arada Alper mevzusunu açmak istemezdim ama zorladılar felan diyince konuşmak durumunda kaldım.

yemin ediyorum benim camiam böyle mafia cekilinde herhangi bir oyuncuyu alsa ben o camianin taraftari olduguma utanirim resmen. ordaki yöneticilerin derhal istifasini isterim bir taraftar olarak ama onlar hak yemyi aliskin toplum haline gelmis resmen ki övünüyorlar resmen bide. Allah korkusu kalmamis bunlarda resmen. ölümlü dünyada kral zanedenler ebediye hayata ne olacaklar cok ama cok merak ediyorum vallahi.

Şedju'yu resmen açıklasak da bi rahat etsek

Amk chedjou birkaç saate kapta diyor bakalım bence çok iyi transfer oldu çok sert güçlü teknik bir stoperimiz oldu kornerden kafa golleri gelsin artık:)

Chelsea kulübü yardımcı antrenörü Eddie Newton: "Burak Yılmaz listemizde, uzun süredir izliyoruz"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt