Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne kadar ön yargı var millette. Bu takıma zamanında Elanolar,Misimoviçler geldi de ne oldu? Oynamadan bilemeyiz Chedjou'nun ne yapacağını.

chedjou transferi çok önemliydi bence iyi oldu..elimizdeki iki stoper de çok yumuşak ve hamleli stoper tarzındalar bu yüzden alanlarını çok kaybediyorlar..chedjou daha çok ujfalusi gibi alan stoperi bu yüzden özetleri izleyince filan çok önemli müdehaleleri göze çarpmıyor..takmımıza güç ve sertlik kazandıracağı kesin..

Amk chedjou birkaç saate kapta diyor bakalım bence çok iyi transfer oldu çok sert güçlü teknik bir stoperimiz oldu kornerden kafa golleri gelsin artık:)

Bu sene stoperlerimiz; Cris - Semih - Dany - Gökhan takıma sadece 1 gollük katkı yaptılar, o da giden Cris'ten geldi, dediğin gibi Şedju bu eksiği giderebilecek bir stoper :yenieek:

ben görmedim öyle bişey varsa yollada iç yüzünü öğrenelim chedjounun fransada yılın defansı ona göre seçiliyor demek

gazete secmis abicim yilin defansi gazetede calisanin teki secmis federasyon secmemis ya

videolarini koyduk izleyebilirsin taraftarin sesi bolumunde mevcud.

Chedjou transferinde ben en çok defanstan çok rahat top çıkarttıgı için seviniyorum

Malum defanstan top çıkartmada çok sorun yaşıyoduk

Lukaku + 20 bizim medyanın uydurması. Guardian'daki haberde bizim yöneticilerin Burak'ın 20m£ ettiğini düşündüklerini yazmışlar, ayrı bi paragrafta Burak'tan tamamen bağımsız olarak da Lukaku'nun bu sene yine kiralanabileceğinden bahsedilmiş.

Yav Alper salağı zaten "kulüp menfaati" diye zırvalayıp duruyordu neden bahsediyorsunuz siz. ESES başkanı "bak oğlum Fener'e gidersen daha çok kazanıcaz kulübüne faydan olsun bu çok önemli vs." diye zırvalamıştır. Bu salo da kıyımsız olduğu çok belli zaten hüzünlenip kabul etmiştir. Zaten kulüp menfaati denip duruyordu. Alper biraz dik dursaydı kimse yönlendiremezdi. Hani böyle kendi işine kendi karar veremeyen silik tipler vardır ya Alper biraz öyle gibi sanki.

tabi araya sokulan mafya babasını da unutmamak lazım.

gazete secmis abicim yilin defansi gazetede calisanin teki secmis federasyon secmemis ya

videolarini koyduk izleyebilirsin taraftarin sesi bolumunde mevcud.

Videodan mı karar vereceğiz oyuncuya? Ben hiç izlemedim ama videolara da inanmam. Biri çıkar bir Çağlar videosu hazırlar, hepimiz süper solbek zannederiz. Sneijder de Varane'i maymun etmişti mesela, koyarız videoya onu da izlersin sonra Varane geliyor deseler istemeyecek misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt