Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim, Alper'i aramış, yine de gelmemiş Alper ...

Es-Es’te Boffin, Dede, Akaminko, Tello, Nuhiu, Kamara, Necati Ateş ve Mehmet Güven alacakları ödenmediği için TFF’ye başvurdu.

Alper Terim´i aramis. Hatta Terim´e nasil yalvardigini da aciklamayalim dedi Altunterim.

Yeni üyesin diye önyargili davranmayayim yine de.

ortada dönen isimlerle çıkabilecek en iyi kadro bu :yenieek:

-----------------------muslera-------------------------

hamit/eboue------semih------chedjou-----carlinhos (Mathieu)

-------------------inler------selçuk---------------------

--------burak--------sneijder------------arda/nani-------

-----------------------drogba------------------------------

talha beni uyarmıştı gökhan gönüle anneciğine selam söyle dediğim için, seviyeyi aşağı çekiyormuşum. bakalım senin küfüre ne diyecekler:asd: gerçi pek sanmıyorum, turuncuların dokunulmazlığı var.

baska konuya yaziyorum sandim zaten hemen de editledim. kendine baska ugras bul

jog on findik boy

Trabzon dan orta sahada Aykut var züpperrrrrrrrrrrrrrrr noluuuuuuuuuuur alalım..........................:troll: Potuk dan çok daha iyi...........

fenerbahçe bombayı patlatmış biz hala chedjou diyoruz :trollface::trollface:
selcuk-sahin_146724.jpg

talha beni uyarmıştı gökhan gönüle anneciğine selam söyle dediğim için, seviyeyi aşağı çekiyormuşum. bakalım senin küfüre ne diyecekler:asd: gerçi pek sanmıyorum, turuncuların dokunulmazlığı var.

Bırak da işimizi kendimiz yapalım. Kendisi direk editlemiş, Nevizade'yi kapattığımız ve TÜ rütbesini turuncu yaptığımız için dalgınlığına gelmiş, kendi editleyince sordum.

Şikayetin varsa ticket aç, burda ortalığı karıştırmakla eline bişey geçmeyecek.

Abdennour'u sola alalım, N'Koulou'yu da stopere ,tamamdır,keşke Bülent Tulun maskesi takıp Fransa'ya ben gitseymişim :troll:

Bırak da işimizi kendimiz yapalım. Kendisi direk editlemiş, Nevizade'yi kapattığımız ve TÜ rütbesini turuncu yaptığımız için dalgınlığına gelmiş, kendi editleyince sordum.

Şikayetin varsa ticket aç, burda ortalığı karıştırmakla eline bişey geçmeyecek.

sen kendi işini falan yapmıyorsun. yöneticilerin içerisinde en beceriksiz olanı sensin kardeş

Trabzon dan orta sahada Aykut var züpperrrrrrrrrrrrrrrr noluuuuuuuuuuur alalım..........................:troll:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt