Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya biz Burak'i satarsak lig'e katilmayalim Onur? Kimi oynatmayi düsünüyoruz. 4 direk yerli oyuncumuz bar: Semih-Selcuk-Hamit(ne yazik ki sart oldu) ve Burak.

Burak gitti, kaldi 3. Ne olacak?

muslera

shener --- semih ---- tasci ----- riera

nuri -- melo -- inen

sneijder

torres - drogba​

elimizdeki yerliler; semih, selçuk, burak, hamit.

burak giderse; mecbur arda gökhan ikilisinden birini almalıyız.arda gelirse sistem değişir bu sefer hamit kadro dışına çıkar değişen bi şey olmaz.ikisi b irden gelirse melo dan vazgeçmek durumundayız :sad007:

Ya biz Burak'i satarsak lig'e katilmayalim Onur? Kimi oynatmayi düsünüyoruz. 4 direk yerli oyuncumuz bar: Semih-Selcuk-Hamit(ne yazik ki sart oldu) ve Burak.

Burak gitti, kaldi 3. Ne olacak?

Bende satilmasini istemiyorum zaten. Alismisiz 1 tane yildiz forvet ve daha kalitesiz alternatiflerle lige baslamaya.

Eger CL hedefin varsa Drogba ve Burak forma savasi verecek, daha iyi olan da oynayacak. Bu kadar basit.

CL´deki rakiplerimizin 4-5 tane Drogba Burak kalitesinde forvetleri var. Burasi Galatasaray. Herkes alisacak.

Ama yönetim bizim gibi mi düsünüyor, mesele orda. Burak Türk, hemde son yillarin en iyisi. Yabanci alsan ne olacak?

muslera

shener --- semih ---- tasci ----- riera

nuri -- melo -- inen

sneijder

torres - drogba​

Gec bu kadro'yu Emir. Stoper yabanci oluyor, büyük ihtimal Chedjou (Chedjou > Tasci). Bu yüzden burdan kaybediyoru bu kadro. Eboue'yi kesmek istemiyorum acikcasi. 4-3-1-2 oynarsan beklerin baya hücum'a cikmali. Eboue bu konuda cok iyi. EPL tecrübesi.

Çok önemli, biz de üyelerimizi düzgün Türkçe kullanmaya teşvik ediyoruz sık sık. Ancak fazla kısıtlama taraftarı değiliz, birçok şeyi fazla kısıtlayınca gereksiz yere huzur kaçabiliyor. :D

Ancak emin ol uyarıldı. :ka19:

Uyarıldı diyorsun da adam hala düzgün yazmıyor, ben de onun gibi yazarsam banlanmam sanırım, ona bir şey olmadığına göre :yenieek:

Uyarıldı diyorsun da adam hala düzgün yazmıyor, ben de onun gibi yazarsam banlanmam sanırım, ona bir şey olmadığına göre :yenieek:

Türkçe kullanımından dolayı banlamıyoruz, herhangi bir üye bu yüzden banlanmadı şu ana kadar. Ancak sırf inat olsun diye de bozuk Türkçe kullanımı hoş olmaz. :)

Tolga Zengin: Geçmişte "Burak, Selçuk ve Engin'e sakın 'emeğimizi çalan 3 takıma (FB, ES ES, Sivas) gitmeyin' dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt