Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cevap: Transfer Nöbeti
Ya yine ne oldu, sen kimsinler fln..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya biz Burak'i satarsak lig'e katilmayalim Onur? Kimi oynatmayi düsünüyoruz. 4 direk yerli oyuncumuz bar: Semih-Selcuk-Hamit(ne yazik ki sart oldu) ve Burak.
Burak gitti, kaldi 3. Ne olacak?
Ya biz Burak'i satarsak lig'e katilmayalim Onur? Kimi oynatmayi düsünüyoruz. 4 direk yerli oyuncumuz bar: Semih-Selcuk-Hamit(ne yazik ki sart oldu) ve Burak.
bir üye
muslera
shener --- semih ---- tasci ----- riera
nuri -- melo -- inen
sneijder
torres - drogba
Çok önemli, biz de üyelerimizi düzgün Türkçe kullanmaya teşvik ediyoruz sık sık. Ancak fazla kısıtlama taraftarı değiliz, birçok şeyi fazla kısıtlayınca gereksiz yere huzur kaçabiliyor.
Ancak emin ol uyarıldı. :ka19:
Kac kisisin demedim kardes
Kimsin dedim
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Uyarıldı diyorsun da adam hala düzgün yazmıyor, ben de onun gibi yazarsam banlanmam sanırım, ona bir şey olmadığına göre :yenieek:
bir üyeyim dedim kardeş bir taneyim demedim
Uyarıldı diyorsun da adam hala düzgün yazmıyor, ben de onun gibi yazarsam banlanmam sanırım, ona bir şey olmadığına göre :yenieek:
muslera
shener --- semih ---- tasci ----- riera
nuri -- melo -- inen
sneijder
torres - drogba
bir üyeyim dedim kardeş bir taneyim demedim