Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

melo istikrarlı diyemez kimse, oynadığı maç ve performansı ile orantısı bana göre yeterli değildi..

melo yu almamak için onun kadar en az iyisini almak gerekli.

zaten şu sorun açık ve net görülüyroki defans oyuncuları ve ön libero mevkiinde transfer çalışmları var..

Başkan şimdi Melo geçen sezon çok istikrarlıydı bence bu sezon istikrarsızdı. Yani iki sezonun birinde istikrarlı birinde istikrarsızsa genel anlamda da istikrarsızdır dersen katılırım ama Melo fiziksel ve mental açıdan fit olduğu zamanlarda Fatih Hoca'nın da söylediği gibi mevkisinde en iyilerden ve en de istikrarlılarından. Genel anlamda agresifliği güven vermiyor olabilir ki başkanda pek gönüllü değil zaten ama Melo'nun maliyetinde onun kadar iyi tutacak bir transfer pek yok gibi şuanda.

5 yabancı kuralı gelince forumdan birileri çıkar ilk 11'de oynar herhalde, biz eldeki yerlileri de satalım evet hatta Selçuk da gitsin.

İyi başladık.

kaahve agızımı..dediklerimi bi arastir bakalım hangi si kahve agizi hangisi palavra...Ama sende haklısın gercekler her zaman acıtır

algıda sorun var senin.

Söylediklerine doğru veya yanlış demedim.

Kahve ağzı deyiminin ne olduğunu bir araştır

Yalnız Burak giderse gelecek para Gökhan için kullanılabilir beyler,20 milyon felan diyolar Burak icin,12-13 e felan Gökhanı alırız bence

Yerli bir oyuncuya İnler de olsa, 8 üstü verebilecek bir yönetimimiz olacağını sanmıyorum.

Burak satılınca sanılmasın ki bu paranın tamamını 1 oyuncuya kullanacağız, belli ki diğer transferler için de kaynak olacak.

Komik olacak.

Yalnız Burak giderse gelecek para Gökhan için kullanılabilir beyler,20 milyon felan diyolar Burak icin,12-13 e felan Gökhanı alırız bence

20 milyon bonservis ödeseler 5 milyon euro'su Trabzon'a gidecek, bir kere dezavantaj burada başlıyor. Zaten her yıl ligde 25 gol atacak bir yerli forvet bulmamız zor, hatta imkansız.

Dediğiniz gibi İnler ve Arda'nın alınmasını beklerim Burak giderse. Yoksa büyük hata olur Burak'ın gönderilmesi...

burak gitmez bi yere.hem fatih hoca bırakmaz.fiorentinaya mı vericez bi de?büyük saçmalık.yalanlarlar inşallah.

4-2-3-1 taktiği iyide... o taktik diziliş olmuyor malesef...

-----------muslera----

eboue---transfer(yabancı)---semih---transfer(yabancı)

-------melo---selçuk---------

---hamit----snejder----transfer----

-----------drogba------

evet arkadaşlar.. böyle bir kadro için 8 yabancı gerek. arda yı aldım diyelim.. başka.. melo yuda bıraktın g.inleri alabilecekmisin???

20 milyon bonservis ödeseler 5 milyon euro'su Trabzon'a gidecek, bir kere dezavantaj burada başlıyor. Zaten her yıl ligde 25 gol atacak bir yerli forvet bulmamız zor, hatta imkansız.

Dediğiniz gibi İnler ve Arda'nın alınmasını beklerim Burak giderse. Yoksa büyük hata olur Burak'ın gönderilmesi...

hadi ya,bu 5 milyon olayı can sıkıcı be:o

arda%252Bturan.jpg

burak için 20 ye giderse 5 milyon euro düşüp geriye kalan 15 milyon eurodan yüzde 20 si trabzona gidiyor haberiniz ola

sanki bütün iyi yerlileri topladık ,bi de burak gidecek ha.ne zaman hayırlı bi haber duyucaz merak ediyorum..

Burak yilmazmi gidiyor....hakan sukur gittigindede agitlar yakmistiniz uefayi super kupayi almistik..umarim darisi deger :d

Trabzonspor'a pay verme muhabbetinden dolayı, kaliteli yerli oyuncu eksikliğimizi İnler veya Arda ile doldurmazsak cidden komik olur.

Ne anladım ki o zaman ben Burak'ı satmaktan, elime para geçse ne olur ? Her sene minimum 20 gol atacak bir adamdan bahsediyoruz.

Madem tek fovet oynayalım diyorsunuz mecburen gidecekti Burak, Umut + Neco alınır Drogba tek forvet onlarda yedek olur o zamanda orta sahaya Melo yerine G.İnler şart olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt