Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak'ı çok severim ancak gitmesini desteklerim.
1. si gelecek sene yedek kalacak, kalmasını istemem.
2. si bu kadar muazzam bir piyasaya ulaşmışken onu Avrupa'da izlemek isterim.
Chelsea nin almayı düşündüğü bir adamı biz neden seneye yedek bırakalım ki bazı yorumları aklım almıyor.
Buluruz yenisiniZor olur ama buluruz. Şu anda Drogba'yı kesemeyeceğine göre yedek beklemesi daha üzücü olur.
Ama ilk dediğine de kesinlikle katılıyorum gidecekse büyük bir takıma gitsin muhakkak.
Buluruz yenisiniZor olur ama buluruz. Şu anda Drogba'yı kesemeyeceğine göre yedek beklemesi daha üzücü olur.
Ama ilk dediğine de kesinlikle katılıyorum gidecekse büyük bir takıma gitsin muhakkak.
Burak gidiyorsa,caglarla paket halinde satilsin.Caglarin gelen Paranin anapayi caglarin bonservis olarak gösterilir.
Bir tasla iki kus.
Burak Yılmazı 2 sezon sonra satmak istesende satamazsın bu paralara biraz maddi açıdanda düşünmek lazım
Elimizde Sneijder var büyük maçlarda Drogba Burak Sneijder üçlüsü oynayamaz zor olur
Mantıklı hamle Muslerada satılsın 30 milyon euro gibi bi rakama veren olursa
Burak Yılmaz'ı 20'ye elden çıkarmak büyük hata.5'i alırken verdik,5'i de pay olarak yine Trabzonspor'a vereceğiz.Elimizde kalıyor 10 Milyon kâr.Bu paraya ligden doğru düzgün yerli bile satmıyorlar nerdeyse.Anadolu kulüplerinin oyuncularını görüyoruz 6.5-10 arası istiyorlar.Çok büyük hata olur bu yerli sıkıntısı varken Burak'ı da elden çıkarmak.
fiorentina saçmalık olur ya..fiorentina ön elemede elenirse ne yapacak burak italyada ?chelseadir inşallah.eredn derdiyok ve artun akçakından başka yerli forvet de yok pek.
yaw arkadasım ben tamam uefayı hakan sukurle almıs olabiliriz yerine gelen bize super kupayı aldırıp hakandan daha iyi deilmiydi...Hakan gitti jardel geldi...burakmıs cardoso gelse ki insallah gelir 50 burak eder
Burak gider daha iyisi gelir detayları kurcalattırmayın bana![]()
Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var
16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor
Ünal Aysal saçmalamaya başladı.Suyu ısınıyor.
Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var
16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor

Burak Yılmazı 2 sezon sonra satmak istesende satamazsın bu paralara biraz maddi açıdanda düşünmek lazım
Elimizde Sneijder var büyük maçlarda Drogba Burak Sneijder üçlüsü oynayamaz zor olur
Mantıklı hamle Muslerada satılsın 30 milyon euro gibi bi rakama veren olursa