Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Burak gidiyorsa,caglarla paket halinde satilsin.Caglarin gelen Paranin anapayi caglarin bonservis olarak gösterilir.

Bir tasla iki kus.

Burak Yılmazı 2 sezon sonra satmak istesende satamazsın bu paralara biraz maddi açıdanda düşünmek lazım

Elimizde Sneijder var büyük maçlarda Drogba Burak Sneijder üçlüsü oynayamaz zor olur

Mantıklı hamle Muslerada satılsın 30 milyon euro gibi bi rakama veren olursa

Burak'ı çok severim ancak gitmesini desteklerim.

1. si gelecek sene yedek kalacak, kalmasını istemem.

2. si bu kadar muazzam bir piyasaya ulaşmışken onu Avrupa'da izlemek isterim.

Chelsea nin almayı düşündüğü bir adamı biz neden seneye yedek bırakalım ki bazı yorumları aklım almıyor.

yaw arkadasım ben tamam uefayı hakan sukurle almıs olabiliriz yerine gelen bize super kupayı aldırıp hakandan daha iyi deilmiydi...Hakan gitti jardel geldi...

Burak gider daha iyisi gelir detayları kurcalattırmayın bana :)

Buluruz yenisini :) Zor olur ama buluruz. Şu anda Drogba'yı kesemeyeceğine göre yedek beklemesi daha üzücü olur.

Ama ilk dediğine de kesinlikle katılıyorum gidecekse büyük bir takıma gitsin muhakkak.

fiorentina saçmalık olur ya..fiorentina ön elemede elenirse ne yapacak burak italyada ?chelseadir inşallah.eren derdiyok ve artun akçakından başka yerli forvet de yok pek.

Buluruz yenisini :) Zor olur ama buluruz. Şu anda Drogba'yı kesemeyeceğine göre yedek beklemesi daha üzücü olur.

Ama ilk dediğine de kesinlikle katılıyorum gidecekse büyük bir takıma gitsin muhakkak.

sorun ben şu ama, yabancı sınırlaması...

burak koşmuyor- pres yapmıyor diye eleştiriyoruzda. unutmayalım drogba ne kadar diri olursa olsun 90 dakika boyunca tempolu oynamayaz...

Bir oyuncu piyasa olarak zirve yaptığı zaman satmalıyız bence yoksa daha büyük zarar olabilir. Burak bu sezon benim gözümde en fazla kredisi olan oyuncu ama bu istatistikleri her zaman yakalayamayabilir formunun zirvesindeyken Chelsea gibi bir kulüp isterse gitmeli eğer orada tutmazsa zaten verdiğimizin yarısına geri alabiliriz. Rüştü örneğinde olduğu gibi.

Biz yana yana yerli alırken TFF'den yabancı sınırıyla ilgili bir haber de gelebilir dostlar, henüz çok erken :)

Burak Yılmazı 2 sezon sonra satmak istesende satamazsın bu paralara biraz maddi açıdanda düşünmek lazım

Elimizde Sneijder var büyük maçlarda Drogba Burak Sneijder üçlüsü oynayamaz zor olur

Kalecilere verilen en yüksek bonservis bedellerine baktınmı sen hiç renktaş?

Burak Yılmaz'ı 20'ye elden çıkarmak büyük hata.5'i alırken verdik,5'i de pay olarak yine Trabzonspor'a vereceğiz.Elimizde kalıyor 10 Milyon kâr.Bu paraya ligden doğru düzgün yerli bile satmıyorlar nerdeyse.Anadolu kulüplerinin oyuncularını görüyoruz 6.5-10 arası istiyorlar.Çok büyük hata olur bu yerli sıkıntısı varken Burak'ı da elden çıkarmak.

porto moutinho - rodrigez satışında , Moutinho için S.Lizbon'a vereceği %25 için Rodriguez 69 milyon Euro, zavallı lizbon 250bin dolara fit oldu.. benzer yöntem zor değil..

Abi süper saçma yorumlar okuyorum ya,hakkaten Galatasaray taraftarı içinde de angut fenerli forumu gibi düşünen insanları görmek üzücü..

fiorentina saçmalık olur ya..fiorentina ön elemede elenirse ne yapacak burak italyada ?chelseadir inşallah.eredn derdiyok ve artun akçakından başka yerli forvet de yok pek.

Benim gönlüm Samed'de :) Gerçi bu sene ağır sakatlık geçirdi ama sakatlık öncesi muazzam formunu sürdürüyordu.

yaw arkadasım ben tamam uefayı hakan sukurle almıs olabiliriz yerine gelen bize super kupayı aldırıp hakandan daha iyi deilmiydi...Hakan gitti jardel geldi...burakmıs cardoso gelse ki insallah gelir 50 burak eder

Burak gider daha iyisi gelir detayları kurcalattırmayın bana :)

.......

Ünal Aysal 72 yaşında milyar dolarlık şirketleri var

16 yaşında en büyük başarısı lisede takdir almak olan birisi bunu söylüyor

Valla şirketi olunca futboldan anladığı sonucu çıkmıyor.Melo'yu beğenmeyen ve Fatih Hoca istemesine rağmen Burak'la Muslera'ya iyi teklif gelirse satarım diyen bir başkanımız var.Üstüne Ali Dürüst'le Abdürrahim Albayrak'ı yollayıp tek kral olmak istiyor.Yanlış yapıyor bence.Sen aynı düşüncedeysen başkanla o başka.

eğer Burak satılırsa satılmalı diyenler seneye Drogba neden yalnız kalıyor gol sorunu yaşıyoruz diyecekler.

burak giderse ilk sezonunda patlar gibime geliyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt