Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne kadar renktaş bakmadım hiç Buffon 45 milyon euromu neydi

ama son yıllarda kalecilerden külüpler ii para kazanıyor

Muslerada gideri olan bi kaleci, 25 30 etmezmi

bayern kaleciyi kaça almış bakmak lazım..

ama gerek yok...

en 10 takım arasına girmek istiyorsak, en az bu dönemde kadroyu kurup değerlendirmeli..

seneye dünya kupası varken ben gidip muslera gibi ön planda oyuncuları satmam.

ne kadar renktaş bakmadım hiç Buffon 45 milyon euromu neydi

ama son yıllarda kalecilerden külüpler ii para kazanıyor

Muslerada gideri olan bi kaleci, 25 30 etmezmi

vermezler renktaş kaleciye o kadar çok para onu söylemeye çalışıyorum en fazla 20 verilir

Valla şirketi olunca futboldan anladığı sonucu çıkmıyor.Melo'yu beğenmeyen ve Fatih Hoca istemesine rağmen Burak'la Muslera'ya iyi teklif gelirse satarım diyen bir başkanımız var.Üstüne Ali Dürüst'le Abdürrahim Albayrak'ı yollayıp tek kral olmak istiyor.Yanlış yapıyor bence.Sen aynı düşüncedeysen başkanla o başka.

Renktaş bana göre yanlış yapıyor demekle saçmalıyor demek arasında ki farkı göremiyor musun ?

Kullandığımız sözlere dikkat edersek daha hoş olur.

fiorentina'ya giderse aptallık yapmış olur sırf avrupa'ya gidecem diye gidilir mi ?

Burak'ı Rusya'dan kim aldı ve Ünal Aysal yönetiminden kimi göndermeyi planlıyor bu günlerde?

Bir başkanın rahat çalışabileceği ekip kurması kadar doğal bişey yoktur, yönetim kadrosunu başkan oluşturur taraftar değil.

Cumhurbaşkanı bile başbakanı atıyor, başbakan bakanlar kurulunu kendisi oluşturuyor Cumhurbaşkanı onaylıyor.

her yerde böyledir başkan kiminle çalışmak istiyorsa onunla çalışır, demekki gidecek olanlarla rahat çalışamıyor işler yürümüyor

Başkanın Albayrak,Dürüst,Burak ve Muslera için düşündüklerini yanlış olduğunu söylemek istemiştim.Neler demişsiniz.Yaşı gören yorum yapıyor zaten.

Burağın yerine hangi yerli forveti almayı düşünüyor acaba yönetim ?

Hee Burak'ta Fiorentina'ya gidecekti..Bir haber yapıyorlar saçmalık Arsenal dersin Chelsea ne bileyim en kötü A.madrid dersin inandırıcı olur..Fiorentina nedir la..Gökmen'de mala bağladı artık..

banada pek mantıklı gelmedi, ne biz 15'e Burak'ı veririz nede burak fio'ya gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt