Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkan şirket gibi görmeye başladı galatasarayı burak bir yere gidemezzzz

Açık Mert Korkusuz gazetesine zerre güvenmiyorum, o yüzden tartışması da boş geliyor.Bence kaynakları bitince sallamaya başladılar,bir süredir bayağı bir çuvallıyorlar.

burak gitmez fiorentina kim

Fiorentina Jovetic'i satıp Burak'ı 15'e alır, ertesi sene onu da 30 milyona Avrupa'nın büyüklerinden birine gönderir.

yazık...

15'e satmak çok büyük aptallık olur. %25'i Trabzon'a gidecek zaten. Elimize geçecek para 11,25 civarı bir para olacak. Saçmalık!

selam renkdaşlar,chedjouda gelişme varmı acaba ?

Bi geçin ya. Bende Chelsea falan sandım. Burak şu durumda ne Fiorentinaya gider ne de biz 15 e satarız..

Sallama haber

Renktaş bana göre yanlış yapıyor demekle saçmalıyor demek arasında ki farkı göremiyor musun ?

Kullandığımız sözlere dikkat edersek daha hoş olur.

Böyle yoruma katılırım ama yaşı görüp yorum yazanlara katılmıyorum.Benden yaşça çok büyük olup da yanlış yorum yapan çok kişi gördüm hayatımda.

Bir başkanın rahat çalışabileceği ekip kurması kadar doğal bişey yoktur, yönetim kadrosunu başkan oluşturur taraftar değil.

Cumhurbaşkanı bile başbakanı atıyor, başbakan bakanlar kurulunu kendisi oluşturuyor Cumhurbaşkanı onaylıyor.

her yerde böyledir başkan kiminle çalışmak istiyorsa onunla çalışır, demekki gidecek olanlarla rahat çalışamıyor işler yürümüyor

Fatih Terim'i getiren Ali Dürüst,Burak'ı getiren Abdürrahim Albayrak,golleriyle bir sürü maç alan Burak Yılmaz.Başkan 3'ünü de göndermenin peşinde.Doğru mu yanlış mı?

Nuri şahin'in bonservisi kimde bilen var mı?. Çok beğenmesem de orta sahaya alternetif olur.

Ayrıca Mesut Özil Madridde fazla sevilmiyor... Mesela Mesut da gündeme gelebilir.

Burak Yılmaz satılırsa bunun boşluğu Arda veya Mesut ile doldurulur.

15 e burak ı vermeyiz, yüzde 25 i trabzona gidecek zaten.o da 1 senede 900 bin euro artış istememiştir, kaldı ki gs fiorentina dan daha büyük kulüp.

geçiniz.

Ya rahat olun Burak Fiorentina'ya falan gitmez..Yıllık 3.2 istedi diyor biz vermiyormuşuz da Fio veriyormuş..Ya gökmen bi git ya..Burak Fioya ancak Fatih hoca da Fioya gidiyorsa gider..Ne işi var Fio'Da

Burak'ı 15'e satan yarın birgün Muslera'yı da satar.

Böyle zihniyet olamaz.

Kontenjan sorunu olan ülkede Burak gibi adamı yollamak aptallık. Zaten kadroda Selçuk ve Burak'dan başka üst düzey Türk yoktu biri gitti biri kaldı. Çok büyük sorunlar yaşayacağız gibi.

Burak CL'de hedefleri olan takımlardan başka bir takıma gitmez,sallama haber

vermezler renktaş kaleciye o kadar çok para onu söylemeye çalışıyorum en fazla 20 verilir

20 yede satılsın renktaş, yabancı hakkını kalede kullanmak mantıksız biraz

Atanla tutanın iyi olacak diyolrlar doğrudur ama Türkiye'de kaleci yetişiyor yabancı hakkını kalede kullanmamak lazım Türkiye'de oyuncu yetişmeyen bölgelerde kullanmak lazım örneğin sol bek yada sağ ya da sol açık gibi bölgelerde gelecek sezon yabancı sayısı 5 ile sınırlandırılacak bide bilmem katılırmısın bana bu benim fikrim renktaş

eğer haber doğruysa ; Burak yılmazı satmak demek hedeflerini küçültmek demektir. hemde 15 milyona şaka gibi. biz şampiyonlar liginde başarı istiyoruz bunlar burak yılmazı satmaya çalışıyor inanılır gibi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt